Social Icons

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Λαμία: Σύλληψη στρατιωτικού για παρενόχληση σε νεαρή γυναίκα


1
Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από σχετική καταγγελία που έκανε η νεαρή Λαμιώτισσα...
Τη σύλληψη ενός 40χρονου στρατιωτικού είχαμε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (2/3) μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας ότι προσπάθησε να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του.
Το περιστατικό, που καταγγέλθηκε από το παρ’ ολίγον θύμα, σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης στη νότια Λαμία, όταν η νεαρή γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει η νεαρή γυναίκα, ο 40χρονος την πλησίασε με το αυτοκίνητο και άρχισε να της λέει ότι έχει πρακτορείο μοντέλων και ότι επειδή ήταν πολύ όμορφη ήθελε να την προωθήσει ως μοντέλο και άλλα σχετικά, προσπαθώντας να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητο. Όταν είδε ότι εκείνη δεν ανταποκρίθηκε προσπάθησε δυο φορές διά της βίας να την βάλει μέσα στο αμάξι του.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και αφού τον απώθησε το έβαλε στα πόδια και ταυτόχρονα άρχισε να καλεί με το κινητό την αστυνομία. Ο 40χρονος βλέποντας τη νεαρή γυναίκα να καλεί με το τηλέφωνο την αστυνομία μπήκε στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα εγκατέλειψε το σημείο.

Τελικά στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο δράστης συνελήφθη στις 7:30' το απόγευμα της Παρασκευής, αφού πρώτα εντοπίστηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα. Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για 40χρονο στρατιωτικό από τη Φθιώτιδα που υπηρετεί στην Αθήνα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι υποστήριξε ο φερόμενος ως δράστης στην απολογία του για τα όσα του καταλογίζονται, ενώ λόγω της ιδιότητάς του θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative