Social Icons

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Τελικός κυπέλλου στη Λαμία!


Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας
Ορίστηκε το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας από τη Super League η έδρα του τελικού του πρωταθλήματος Κ15, όπου ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα η κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων υποδομών, ειδικότερα αυτό της Κ15, παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο στον όμιλο του Νότου. Οι «πράσινοι» παίδες έχουν 42 βαθμούς, ο δεύτερος ΟΣΦΠ έχει 38 και απομένει μόλις μια αγωνιστική, συνεπώς έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στον τελικό.

Αντίπαλός τους, θα είναι ο ΠΑΟΚ αφού είναι στην κορυφή με 39 βαθμούς έναντι 38 του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν έναν ακόμα αγώνα να δώσουν απέναντι στον Παναιτωλικό στην έδρα τους, ενώ οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό. Συνεπώς, το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον «δικέφαλο του Βορρά», στον τελικό του πρωταθλήματος. Η Super League αποφάσισε να… μοιράσει την απόσταση για τις δυο ομάδες και ο τελικός θα γίνει στη Λαμία. Ημέρα και ώρα, δεν έχει οριστεί ακόμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative