Social Icons

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Κάθε χρόνο και χειρότερα…


1
Λέγαμε κι εμείς, θα λείπει φέτος η Περιφέρεια Στερεάς από την κυνηγετική Έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018»;;
Αν είναι δυνατόν!
Η βία είναι χαρακτηριστικό της εξουσίας, ειδικά δε όταν αυτή εκφράζεται ενάντια στη φύση σε κάνει πιο δυνατό. Δείχνεις ότι μπορείς να εξουσιάσεις και τον πλανήτη, και το σύμπαν! Τίποτα δεν είναι ανέφικτο σήμερα. Η σύγχρονη πολιτική σκέψη δαμάζει τα
πάντα…
Συγχαρητήρια! και πιστεύουμε σύντομα θα κάνουν και τα πρώτα εγκαίνια στην Περιφέρειας Στερεάς ως "Κέντρο Κυνηγετικού Τουρισμού", που είχαν εξαγγείλει πέρυσι τέτοιο καιρό.
Ίσως ένα "πανηγύρι", όπως αυτό του Περίβλεπτου, μπορεί κάλλιστα να γίνει στα Βελωτά… Ένα καινούργιο αντάμωμα κι ένας ακόμα Σύλλογος Φίλων.
Γιατί όχι;

Καλά, πού νομίζουν ότι απευθύνονται; μαζεύοντας κάποιες χιλιάδες κάλυκες καθαρίζουν το περιβάλλον από το πλαστικό και το μολύβι; Και μπαίνουν στην «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για την εξαφάνιση της άγριας πανίδας του τόπου μας; Και καλά οι κυνηγοί... η Περιφέρεια; Αυτός είναι ο ρόλος της με το κύρος που θα έπρεπε να έχει, με τη σοβαρότητα που θα έπρεπε να επιδεικνύει… να κληρώνει άδειες θήρας! Κάθε χρόνο και χειρότερα…

https://dasarxeio.com/2018/03/23/947-7/

Οικολογία Αλληλεγγύη Στερεάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative