Social Icons

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Τετράποδη Αγκαλιά...


1
Έχεις νιώσει ποτέ μόνος ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους; Να τους παρατηρείς και ο ένας να ασχολείται με το κινητό του, ο άλλος να μιλάει με τη φίλη του, ο τρίτος να πίνει τον καφέ του.. κι εσύ να τους κοιτάς έναν έναν περιμένοντας ένα βλέμμα από κάποιον, μια ματιά; Έτσι είναι η δική μου ζωή κάθε μέρα. Ζω σε μια πλατεία, ανάμεσα σε βήματα πολυάσχολων ανθρώπων που αδιαφορούν για την ύπαρξή μου. Είμαι ολομόναχος μέσα σε κόσμο που δε με βλέπει. Είμαι ο Κουτάβης.. και είμαι απροστάτευτος στο δρόμο.. σε έναν κόσμο πολύ μεγάλο και σκληρό.. κι εγώ είμαι πολύ μικρός για να αντέξω μόνος μου..

Οι άνθρωποι με θυμούνται μόνο όταν τους ενοχλώ.. όταν ζητιανεύω χάδια και τροφή στα τραπέζια των μαγαζιών τότε με κοιτάζουν με απέχθεια γιατί δεν ταιριάζει ένα αδέσποτο σε χώρο με ανθρώπινα φαγητά.. και όταν ξαπλώνω σε κανένα πατάκι στην είσοδο κάποιου καταστήματος τρέχουν οι μαγαζάτορες γρήγορα με τη σκούπα να με διώξουν ή χτυπάνε δυνατά το πόδι τους δίπλα μου εκεί που κουρνιάζω και πετάγομαι τρομαγμένος.. κι όλα αυτά για να μην τους μαγαρίσω το μέρος.. Μα εγώ δε θέλω να λερώσω τίποτα ούτε να ενοχλήσω κανέναν, λίγη παρέα θέλω.. γι' αυτό πάω κοντά τους.. «Ουστ» από εδώ, μπουγέλα από εκεί, πέτρες πιο πέρα..

Και γω το μόνο που ψάχνω είναι μια γωνίτσα να γείρω με ασφάλεια!! Είμαι ένα γλυκό, χαδιάρικο αγοράκι σχεδόν 2 χρονών, περίπου 14 κιλάκια, κοντούλης και με το πιο απαλό τρίχωμα που φαντάζεστε.. και λαχταρώ να φύγω από το δρόμο, όπου με πέταξαν μωρό ακόμα!! Φανταστείτε τι κούκλος θα γίνω με ένα μπάνιο, μακριά από τις κακουχίες της αδέσποτης ζωής!! Θα δοθώ πανέτοιμος για σπίτι: αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος, στειρωμένος, τσιπαρισμένος, με συμβόλαιο υιοθεσίας και όλα τα νόμιμα.. Από σένα ζητάω μόνο να με διαλέξεις.. πριν να είναι αργά... Βρίσκομαι στην -επικίνδυνη για τα αδεσποτάκια- πλατεία της Κομοτηνής μα μεταφέρομαι όπου με ζητήσετε για να μου ανοίξετε την αγκαλιά σας!!

Καλέστε για 'μενα στα: 6975 788 878 - 6930 925 695.

Stella Pipiliou 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative