Social Icons

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Στυλίδα: Έσωσε τη μητέρα του και κάηκε το σπίτι του. (Φώτο και video)


1
Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη σπίτι στη Στυλίδα όταν περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής τυλίχθηκε στις φλόγες.
Πρόκειται για ένα παλιό αρχοντικό σπίτι, που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα και το οποίο βρίσκεται στην οδό Πετρίδη, πολύ κοντά στο αστυνομικό Τμήμα της Στυλίδας.
Μέσα στο σπίτι βρισκόταν μία ηλικιωμένη γυναίκα, με κινητικά προβλήματα και ο γιος της.

Όπως ανέφερε ο Μπάμπης Παπαϊωάννου στο tvstar.gr η φωτιά ξεκίνησε όταν μία κουβέρτα ακούμπησε σε σόμπα που βρισκόταν στο δωμάτιο της ηλικιωμένης. Η γυναίκα βλέποντας τις φλόγες τρομοκρατήθηκε και άρχισε να φωνάζει.
Εκείνος βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο και έτρεξε να δει τι συνέβαινε.

«Αντί να σβήσω την κουβέρτα, προτίμησα να βγάλω τη μητέρα μου έξω, δεν υπήρχε άλλη διέξοδος» επισημαίνει στο tvstar.gr.
Παρά τα προβλήματά της, η γυναίκα παρέμενε έξω από το σπίτι, αρνούμενη ακόμη και να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.
Τέσσερα οχήματα της Π.Υ. από την Στυλίδα και την Λαμία έσπευσαν στο σπίτι που καιγόταν και από το οποίο έβγαινε πυκνός μαύρος καπνός, σε μια προσπάθεια να περιορίσουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, τη ζημιά.
2

tvstar.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative