Social Icons

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Μισώ τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου


stilidanews.gr
Ναι, το ξέρω , μέσα και έξω απ το φβ ο κόσμος ετοιμάζεται να γιορτάσει του Αγίου Βαλεντίνου.
Βιτρίνες ντύνονται στα κόκκινα και γεμίζουν καρδούλες, μπαλόνια και αρκουδάκια ,οι φίλες σκέφτονται τι θα πάρουν στον καλό τους κι εσένα σε πιάνει απελπισία γιατί σκέφτεσαι ότι φέτος θα είσαι μόνη.
Φέτος σε σένα δε θα φέρει κανείς δώρο και για αυτό πριν σε πιάσει απελπισία σκέψου ότι δε χρειάζεται να χαλάσεις κι εσύ λεφτά για κάποιον (αν και θα το ήθελες) και ξόδεψε για σένα και μόνο για σένα.


Αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή κι αν δοκιμάσεις να περάσεις καλά χωρίς να σε πάρουν από κάτω οι μαύρες σκέψεις της μιζέριας κάνε πλάνο και σχεδίασε το πως θα κάνεις αυτή την μέρα μοναδική και αξέχαστη .
Μια και δε θα σου φέρουν λουλούδια διάλεξε εσύ τα λουλούδια που θες για τον εαυτό σου αρκεί στο ανθοπωλείο να μη σε πιάσουν τα κλάματα βλέποντας τα αγοράκια που διαλέγουν λουλουδάκια .
Οργάνωσε ένα πάρτι μόνο για ελεύθερους φίλους ,είναι ένας τρόπος που θα σε φέρει κοντά με άλλα άτομα θα περάσετε καλά και θα ξεχαστείτε.
Φάτε σοκολάτα ,φτιάχνει πάντα τη διάθεση και λειτουργεί ως αντικαταθλιπτικό

Σκεφτείτε τον πριν αποτυχημένο δεσμό σας ,δείτε το πως περάσατε μαζί πέρσι χάλια,γιατί αν περνάγατε καλά δε θα ήταν πρώην και νιώστε καλά με επιλογή της μοναξιάς σας .
Σκεφτείτε ότι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μόνο μια χαζή γιορτή, μια αφορμή για καταναλωτισμό κι ότι εσείς κάνετε αντίσταση με το να μη συμμετέχετε στις αγορές της μέρας .
Μη σκεφτείτε να στείλετε απελπισμένο μήνυμα στον πρώην εκτός αν θέλετε να του πείτε ότι μαζί του είχατε περάσει απαίσια

Μη βγείτε με τον σαχλό καμάκοβιο του κοινωνικού δικτύου η με τον τύπο της γωνίας που σας τα ρίχνει απλά για να μην είστε αυτή την μέρα μόνη γιατί θα νιώσετε εκτός από μόνη και χαζή και ηλίθια και απελπισμένη.
Χαλαρώστε ,δεν είναι τόσο τρομερό το να περάσετε μόνη τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι ,δε θα είστε και στις επόμενες γιορτές μόνη , δε θα είστε για πάντα μόνη για αυτό απολαύστε τη μοναξιά σας αφού απορρίψετε τη σκέψη για το προξενιό που σας προτείνει η θεία πόπη και κανονίσετε με ποια κολλητή θα ζήσετε μαζί αν δε βρείτε τελικά κάποιον να μοιραστείτε τη ζωή σας .

Ε που θα πάει ,μέχρι να τα σκεφτείτε όλα αυτά θα χει περάσει κι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μαίρη Κουτρούμπα
Μ.Κ.<3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative