Social Icons

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»


Νίκος Κοτζιάς

Ο φάκελος που έφτασε στο γραφείο του υπουργού περιείχε απειλές για τον ίδιο και για την οικογένειά του

Μια απειλητική επιστολή έλαβε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκο Κοτζιάς, χθες στο γραφείο του, ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στον ΑΝΤ1 χθες στο γραφείο του κ. Κοτζιά έφτασε μια επιστολή που έγραφε: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα».
Η επιστολή έφθασε χθες στα χέρια του υπουργού Εξωτερικών και το περιεχόμενό της περιείχε απειλές και για τον ίδιο και για την οικογένειά του και μάλιστα ο συντάκτης ανέφερε ότι υπάρχουν έτοιμες τρεις σφαίρες για εκείνον.

Το περιεχόμενο αναφερόταν στους χειρισμούς του Νίκου Κοτζιά στη διαπραγμάτευση για την ονομασία του κράτους των Σκοπίων.
Η επιστολή εστάλη χθες και οι έρευνες για τον εντοπισμό των αποστολέων έχουν ήδη ξεκινήσει.
Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η επιστολή ήταν ανώνυμη.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative