Social Icons

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Τσίπρας και Καμμένος πετούν χαρταετό στη Σκύρο…


tsipkam
Τη Σκύρο επέλεξαν Τσίπρας και Καμμένος για τα καρναβάλια, τον χαρταετό και τα αεροπορικά τους! Παρ’ όλο που πήγαν όμως στη Σκύρο και στην 135 Σμηναρχία μάχης καρναβαλική περίοδο, ξέχασαν να φορέσουν τις παραλλαγές όπως αρέσκονται να κάνουν καθώς τριγυρνούν στρατόπεδα και στρατιωτικές ασκήσεις! Η περίοδος της στρατιωτικής μαγκιάς για τους Τσιπροκαμμένους τελείωσε στα Ίμια! Εκεί οι Τσιπροκαμμένοι έβγαλαν τα τζάκετ παραλλαγής και τα παρέδωσαν στον Ερντογάν!

Κατόπιν έκαναν μερικούς λεονταρισμούς αντάμα με τον Δήμο Πατρίκιο και τον Κοτζιά παρακαλώντας τον Θεό να τους αφήσει (τους λεονταρισμούς) ο Ερντογάν να πέσουν κάτω, αλλά επειδή εκείνος δεν τους άφησε πήγαν στην Σκύρο να πάρουν μέρος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις με τα πολιτικά τους και να πετάξουν χαρταετό! Η Σκύρος ήταν μία καλή επιλογή αφού από εκεί αν συμβεί τίποτα οι Τσιπροκαμμένοι γυρίζουν στην Εύβοια και κολυμπώντας! Σίγουρα ο Καμμένος που είναι και πολύ μάγκας και πολύ πατριώτης και πολύ στρατοκράτης θα σκέφτηκε να πάνε στα Ίμια αλλά εκεί δεν έχει καρναβάλια! Θα πετούσαν όμως άνετα χαρταετό!

Μη φανταστείτε όμως ότι οι Τσιπροκαμμένοι δεν θα ξαναφορέσουν παραλλαγές! Τις έβγαλαν για να μην προκαλούν τον Ερντογάν και τους πάρει στο κυνήγι! Θα τις ξαναβάλλουν για να καθοδηγήσουν τα ΜΑΤ στην αρπαγή των λαϊκών κατοικιών! Τότε οι Τσιπροκαμμένοι θα ξαναγίνουν στρατάρχες! Τις παραλλαγές τις βγάζουν μόνο όταν είναι να υπερασπίσουν Ελληνικό έδαφος! Αν είναι να υπερασπίσουν τα συμφέροντα των τραπεζών και των βιομηχάνων τότε τις βάζουν και τις παραβάζουν τις παραλλαγές!

Παΐσιος Παλικάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative