Social Icons

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Τι εθνικότητας ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος;!


Το να ρωτάς τι εθνικότητας ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος είναι μια ανιστόρητη βλακεία αφού όταν έζησε ο Μέγας Αλέξανδρος δεν υπήρχαν έθνη! Αλλά επειδή θέλεις να κάνεις προπαγάνδα το ρωτάς και το παραρωτάς! Αυτή η ερώτηση τέθηκε σε τηλεπαιχνίδι αγγλικού τηλεοπτικού δικτύου, οι παίχτες απάντησαν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και έχασαν! Γιατί έχασαν;!

 Γιατί όπως εξηγεί ο τηλεπαρουσιαστής στους παίχτες ο Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας αλλά Μακεδόνας αφού γεννήθηκε στην Πέλλα! Μάθαμε δηλαδή από το καλό εγγλέζικο τηλεοπτικό δίκτυο ότι ο Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας ως το Μακεδόνας να μην έχει καμία σχέση με τον Έλληνα και ότι η Πέλλα δεν είναι Ελληνική αλλά Μακεδονική!

Μάθαμε δηλαδή από τους καλούς Εγγλέζους ότι η Πέλλα βρίσκεται υπό Ελληνική κατοχή, αφού δεν είναι Ελληνική αλλά Μακεδονική και συνεπώς πρέπει να απελευθερωθεί. Η πλάκα είναι ότι αυτοί οι οποίοι θα διαδηλώσουν και στην Αθήνα για τη Μακεδονία θεωρούν εχθρούς τους Σκοπιανούς και φίλους τους Αγγλοαμερικανούς! 
Αυτοί που θα μαζευτούν και αύριο στην Αθήνα για την Μακεδονία δε θα κάνουν πορεία ούτε προς την Αμερικανική ούτε προς την Αγγλική πρεσβεία για την ανιστόρητη αυτή προπαγάνδα που βαφτίζει τον Μέγα Αλέξανδρο σλάβο! Αυτοί που θα μαζευτούν αύριο στην Αθήνα δεν έχουν σκοπό να αντιδράσουν στους Αγγλοαμερικάνους που καλλιεργούν τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων περισσότερο και από τους εθνικιστές Σκοπιανούς! 

Στους Αγγλοαμερικανούς βέβαια είναι αλήθεια ότι δεν πρέπει να αντιδράμε και δεν πρέπει να αντιδράμε γιατί τους χρωστάμε μεγάλη χάρη, αφού τα κορίτσια που είχαν πρώτα Γερμανούς, τα κορίτσια που είχαν πρώτα Ιταλούς, μετά είχαν Εγγλεζάκια με κοντά παντελονάκια κι από πίσω ένα σύνταγμα Ινδούς! Και δυστυχώς πολλοί από αυτούς που θα μαζευτούν σ’ αυτό το συλλαλητήριο ακόμα τρέφουν μεγάλο σεβασμό και αγάπη προς τα προαναφερθέντα κορίτσια! 

Ασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative