Social Icons

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Συνάντηση Πάνου Σκουρλέτη με τον Απόστολο Γκλέτσο


Πάνος Σκουρλέτης - Απόστολος Γκλέτσος
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη.

Η δημοτική Αρχή ενημέρωσε εκτενώς για τους σχεδιασμούς της και τα έργα που προωθεί, καθώς και για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του δήμου.
Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι τα θεσμικά και χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει το υπουργείο, τόσο τα υφιστάμενα όσο και τα νεότερα που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία, πολλαπλασιάζουν τις υποστηρικτικές δράσεις προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Βασικό ζητούμενο, πρόσθεσε, είναι οι στοχευμένες παρεμβάσεις μικρής κλίμακας που λύνουν συγκεκριμένα προβλήματα, γρήγορα και ευέλικτα, βελτιώνουν την καθημερινότητα, ενισχύουν την τοπική οικονομία και αθροιστικά, μπορούν να συμβάλουν θετικά στο συνολικό ζήτημα της ανάπτυξης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative