Social Icons

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Άννα Γκλέτσου: Πώς νιώθει που συνεργάζεται με τον αδελφό της Απόστολο;


Άννα Γκλέτσου

Η Άννα Γκλέτσου είναι αδελφή του Απόστολου Γκλέτσου και συνεργάζεται μαζί του στο σήριαλ του Alpha «Τατουάζ».

Η Άννα Γκλέτσου έδωσε πριν από λίγες ημέρες συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό και μίλησε τόσο για τη συνεργασία της με τον Αποστόλη στο σήριαλ  όσο και για το αν θα εγκατέλειπε ποτέ την Στυλίδα για να έρθει να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα.

Πώς νιώθετε που συνεργάζεστε με τον αδελφό σας;

“Νιώθω υπέροχα. Είμαστε ένα και όλη η οικογένεια είμαστε μια γροθιά. Και είναι ευχάριστο να έχω έναν δικό μου άνθρωπο στη δουλειά. Είμαστε δεμένη οικογένεια και με το παιδί του είναι σαν να είναι η μικρή μας αδελφή. Ήταν μεγάλο το ζόρι που περάσαμε με τον θάνατο του πατέρα μας, αλλά έχουμε τη μανούλα μας και η ζωή προχωράει. Σας έλειψε η υποκριτική; Ναι, βέβαια. Αλλά δεν είχα τον χρόνο και την ψυχολογία να το σκεφτώ. Όταν περνάς άσχημες καταστάσεις στο σπίτι με έναν άρρωστο άνθρωπο και καθημερινά συμβαίνουν διάφορα, γιατί ο πατέρας μου βαλλόταν από πολλά, δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν σου έλειψε. Αλλά σίγουρα μου έλειψε για να το επιδιώξω λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Θα θέλατε να συνεχίσετε να δουλεύετε στην τηλεόραση;

«Εννοείται»

Έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μετακομίσετε στην Αθήνα;

«Το να μετακομίσω στην Αθήνα είναι λίγο δύσκολο. Να πηγαίνω, όμως, μόνο για γυρίσματα και να έχω το σπίτι μου στη Στυλίδα ναι. Εδώ τώρα έχω τους ανθρώπους μου και τον φίλο μου. Και κάποιες φορές οι σχέσεις είναι σημαντικότερες ύστερα από κάποια ηλικία ή εξίσου σημαντικές, αλλά τις σχέσεις τις βάζεις πιο πάνω. Είναι πολύ ωραία η δουλειά που κάνουμε, είναι ωραίο να δημιουργείς, να έχεις αποδοχή... Αλλά δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου. Αν είχα οικονομικό πρόβλημα, θα το κυνηγούσα περισσότερο, αλλά δόξα τω θεώ είχα οικογένεια και με στήριζε.

θα μπορούσατε, όμως, να το κυνηγήσετε για τη δημοσιότητα...

«Δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι θέμα χαρακτήρα» είπε στο Mytv


gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative