Social Icons

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Κώστας Μπακογιάννης - Απόστολος Γκλέτσος



Κώστας Μπακογιάννης - Απόστολος Γκλέτσος
Τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μπακογιάννης για το επεισόδιο που έγινε το περασμένο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη  Κυρίτση και του Δημάρχου Στυλίδας κ. Απόστολου Γκλέτσου:

"Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό".

Η απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου στον Κώστα Μπακογιάννη στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

"Κύριε περιφερειάρχη θα βρεθείτε μπροστά στις αστικές σας ευθύνες για τις δηλώσεις σας στο πρόσωπό μου......ότι και αν επιδικαστεί θα πάει εξ ολοκλήρου σε ιδρύματα..........καλημέρα στη παρέα σας....."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative