Social Icons

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι 8.166 θέσεις μονίμων στους δήμους (προκήρυξη)


ΑΣΕΠ
Με επίσημη ανακοίνωση του, το ΑΣΕΠ, όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr, ενημέρωσε ότι απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, την Προκήρυξη 3Κ/2018, που αφορά τις θέσεις τακτικού προσωπικού και ΙΔΑΧ ανταποδοτικών υπηρεσιών Καθαριότητας σε Δήμους, ΝΠΔΔ αυτών και σε ΝΠΙΔ ΟΤΑ.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:


Γνωστοποιείται από το ΑΣΕΠ, ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3Κ/2018 Προκήρυξη, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ .

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

Πίνακας Θέσεων

Μετά την αποστολή στο τυπογραφείο, το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής:
Η αποστολή Προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο που έγινε σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2018, δρομολογεί τα επόμενα βήματα:

— Η Δημοσίευση στο ΦΕΚ αναμένεται να γίνει μέσα σε πέντε ημέρες από την αποστολή της (σ.σ. δηλαδή από 5 μέχρι 10 Φεβρουαρίου)

— Οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 20 έως τις 25 Φεβρουαρίου, αφού προηγηθεί η 15θημερη διαδικασία «ωρίμανσης»: (σ.σ. να γίνει δηλαδή γνωστή στο ευρύτερο κοινό)

— Η υποβολή αιτήσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά την προθεσμία των 15 ημέρων για την ηλεκτρονική υποβολή και ακόμη τριών ημερών για την αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών στο ΑΣΕΠ, δηλαδή, από 10 έως 25 Μαρτίου.

Η κατανομή των 559 θέσεων μέσω ΟΑΕΔ

Υπενθυμίζεται ότι με ΑΠΟΦΑΣΗ της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ την περασμένη Τετάρτη 17 Ιανουαρίου έγινε η κατανομή των πρώτων 559 θέσεων της προκήρυξης που θα προκηρυχθούν μέσω ΟΑΕΔ και αφορούν επίσης τις προσλήψεις μόνιμων στους δήμους. Πρόκειται για ΥΕ και ΔΕ θέσεις που αφορούν τα προστατευόμενα πρόσωπα του Ν. 2643/98

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative