Social Icons

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Νεκρός σε τροχαίο 49χρονος – Σοκαριστικές οι εικόνες του ΙΧ…


stilidanews
Τον θάνατο στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του βρήκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Ρόδο ένας 49χρονος, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και έκανε «βουτιά» θανάτου από ύψος 13 περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, στις δύο παρά είκοσι τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που υπάρχουν, τα έσπασε και έπεσε από ύψος 13 περίπου μέτρων.
stilidanews
Διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και σε λίγα λεπτά ξεκίνησε η διαδικασία απεγκλώβισης του οδηγού. Όλα όμως ήταν πλέον αργά καθώς ο οδηγός εκτιμάται ότι σκοτώθηκε επιτόπου.

Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται σχετική έρευνα από τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας Ρόδου.
stilidanews

Πηγή: rodiaki
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative