Social Icons

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Στυλίδα: Επεισοδιακή ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ


opap
Νεαρός Αλβανός επιτέθηκε στους ιδιοκτήτες αλλά τελικά εξουδετερώθηκε από διερχόμενους που έσπευσαν προς βοήθεια…
Αντιμέτωποι με ληστή - πελάτη ήρθαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (7/1) προς Δευτέρα, ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και η ηλικιωμένη μητέρα του, στη Στυλίδα.
Συγκεκριμένα ένας 22χρονος Αλβανός προσποιούμενος τον πελάτη, παρέμεινε ως αργά στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται στη Στυλίδα πλησίον μάλιστα του Αστυνομικού Τμήματος και όταν έμεινε μόνος του με τους ιδιοκτήτες, τους επιτέθηκε για να τους πάρει τις εισπράξεις!

Ο νεαρός επιτέθηκε χτυπώντας με δύναμη στο κεφάλι τον 55χρονο ιδιοκτήτη, ενώ απώθησε βιαία και την ηλικιωμένη μητέρα του που βρισκόταν επίσης στο πρακτορείο. Αρπάζοντας όσα χρήματα πρόλαβε βγήκε από το κατάστημα και προσπάθησε να εξαφανιστεί, πλην όμως οι φωνές του τραυματισμένου ιδιοκτήτη κινητοποίησαν τους περαστικούς που έπιασαν και ακινητοποίησαν το δράστη.

Σύντομα αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας του περνούσαν χειροπέδες, ενώ ο ιδιοκτήτης και η μητέρα του μετέβησαν στο ΚΥ Στυλίδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

lamiareport.gr


Το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ
«Συνελήφθη άμεσα, σήμερα (08-01-2018) μεταμεσονύχτιες ώρες στη Στυλίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διάπραξη ληστείας.
Ειδικότερα χθες αργά το βράδυ, εντός καταστήματος – πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην ανωτέρω περιοχή, στο οποίο ο 22χρονος βρισκόταν ως πελάτης, αφαίρεσε από την ταμειακή του μηχανή το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ, ασκώντας σωματική βία σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος, αλλά και της ηλικιωμένης του μητέρας που προσέτρεξε σε βοήθεια.Οι παθόντες μετέβησαν για νοσηλεία αρχικά στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative