Social Icons

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ο Α.Ο.Στυλίδα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του


stilidanews.gr
Μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό και γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε 3/1/2018 το απόγευμα, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Στυλίδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο cafe του ποδοσφαιριστή του ΑΟΣ, Κώστα Κουφιώτη. Οικοδέσποινα της βραδιάς η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου του ΑΟΣ, Αλεξάνδρα Λοϊζου, υποδέχονταν όλους τους καλεσμένους με ένα φωτεινό χαμόγελο και περιποιούνταν τους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό του προέδρου του ΑΟΣ, Τάσου Πουρνάρα, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο και ανέφερε ευόδωση στον στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το Πρωτάθλημα στην Α’ Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι: 
  • ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα του τόπου του και δήλωσε συμπαραστάτης στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Λιμανιού. 
  • ο Δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος τόνισε πως η βοήθειά του στη ομάδα της πόλης του είναι μονόδρομος. 
  • ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Κώστας Σακελλάρης, που δήλωσε πως στηρίζει κάθε ομάδα που προάγει το άθλημα. 
Μετά τους χαιρετισμούς και τα ευχολόγια των παραπάνω, όλοι μαζί έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ΑΟ Στυλίδα.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες στο speaker.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative