Social Icons

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Ευχές για το νέο χρόνο


rodiΠάντα η νέα χρόνια ξεκινά με όνειρα και προγραμματισμό κι αυτή η αρχή είναι το έναυσμα που θα μας κάνει να σκεφτούμε νέα πράγματα για τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

Το όνειρο ότι το πρώτο ξημέρωμα θα μας βρει με έναν νέο εαυτό συχνά παραμένει όνειρο γιατί το ξημέρωμα της νέας χρονιάς που ξεκινά δεν είναι παρά μια ακόμα μέρα και ο παλιός μας εαυτός κουβαλά τα άγχη τις συνήθειες και τις ιδιοτροπίες του παλιού.

Ας μη φορτώνουμε λοιπόν την ψυχή μας με ανεκπλήρωτες επιθυμίες και οι στόχοι που θα βάλουμε ας φροντίσουμε να είναι εφικτοί.

Τα μικρά βήματα είναι αυτά που θα φέρουν την μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας και όχι τα άλματα που τελικά γίνονται μόνο στην φαντασία μας .
Ορθώστε το παράστημα βρείτε τα θέλω σας και πολεμήστε για αυτά, φροντίστε τον εαυτό σας και αγαπήστε τον για να σας αγαπήσουν και οι άλλοι Χαμογελάστε στη ζωή και η ζωή θα σας χαμογελάσει γιατί η ζωή είναι μία και είναι πολύτιμη και να σκέφτεστε ότι κάθε μέρα είναι η πρωτοχρονιά της υπόλοιπης ζωής σας.

Καλή όμορφη χρονιά

Μαίρη Κουτρούμπα
Μ.Κ.<3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative