Social Icons

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου το Δημ. Συμβούλιο του Δήμου Στυλίδας



dimos

Σας προσκαλώ σε συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημαρχείο Στυλίδας, αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου, την 31η Ιανουαρίου 2018 ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη και ώρα 8:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Διάθεση Πίστωσης για έξοδα εορτασμού Θεοφανείων 2018.
Θέμα 2ο: Ορισμός Πιστώσεων Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2018 ως Δεκτικών Χ.Ε.Π.
Θέμα 3ο: Διοργάνωση Πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Θέμα 4ο: Έγκριση διαγραφής βεβαιωμένου εσόδου από τέλη ύδρευσης.
Θέμα 5ο: Τεκμηρίωση αδυναμίας εκτέλεσης της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση πρασίνου σε πάρκα – άλση» με ιδία μέσα του Δήμου.
Θέμα 6ο: Πρόγραμμα δακοκτονίας έτους 2018.
Θέμα 7ο: Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής εκτίμησης και καταμέτρησης ακινήτων του Δήμου (Π.Δ. 270/1981).
Θέμα 8ο: Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής παραλαβής μικρών έργων ή εργασιών συντήρησης (Π.Δ. 171/87).
Θέμα 9ο: Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής Διαγωνισμού για την εκμίσθωση και εκποίηση πραγμάτων του Δήμου (Π.Δ. 270/1981, Άρθρο 2).
Θέμα 10ο: Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής γνωμοδότησης για την καταστροφή κινητών πραγμάτων του Δήμου (Άρθρο 199 του Ν. 3463/2006).

Θέμα 11ο: Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής για το κυκλοφοριακό (Άρθρο 101 του Ν. 3463/2005).
Θέμα 12ο: Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής παραλαβής έργων ή εργασιών ποσού μεγαλύτερου των 5.869,40€ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Π.Δ. 609/85, τα οποία έχουν συμβασιοποιηθεί το 2017 (Συνεχιζόμενα).
Θέμα 13ο: Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών και παραλαβής εργασιών / υπηρεσιών, για το έτος 2018.

Θέμα 14ο: Ορισμός εκπροσώπων για την συγκρότηση επιτροπής για το χαρακτηρισμό των παραλιακών χώρων λουόμενων ως πολυσύχναστων ή μη.
Θέμα 15ο: Ορισμός εκπροσώπων για την συγκρότηση επιτροπής εξέτασης αιτημάτων έκδοσης αδειών εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής.
Θέμα 16ο: Έγκριση 1ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Οικ. Έτους 2018.
Θέμα 17ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής για το έργο «Ολοκλήρωση δρόμου Στυλίδας – Λογγιτσίου».
Θέμα 18ο:Τροποποίηση της αριθμ. 9/2018 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ανασυγκρότησης Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Στυλίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative