Social Icons

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Λαμιέων ο Αλέκος Διαμαντάρας


ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ

Τι λέει στην επιστολή παραίτησης που έστειλε στο Νίκο Σταυρογιάννη - Τι είπε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση ο Αλέκος Διαμαντάρας ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος Λαμιέων, και γενικά από τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα... «ζητώ και πάλι να κάνετε άμεσα δεκτή την παραίτησή μου από τις θέσεις του Αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου...»

Διαβάστε τι είπε στην ανακοίνωση της παραίτησης:
«Εν όψει των επικείμενων εκλογών και μπρος στην ένδεια επιχειρηματικών προτάσεων καθώς και ανυπαρξίας έργου κατά την προηγούμενη περίοδο, κάποιοι θέλησαν από την 1η στιγμή να μεταφέρουν την εκλογική μάχη έξω από τα πραγματικά προβλήματα των επιχειρήσεων και των συναδέλφων.

Μάχη που έδωσα όλο αυτό το διάστημα, μάχες που έμαθα να δίνω όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις θέσεις που βρισκόμουν τόσο στον Εμπορικό Σύλλογο, όσο και στην Ομοσπονδία.

Ζητήσαμε να κριθούμε από τα πεπραγμένα μας και από τις προτάσεις μας για την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο του επιμελητηρίου μας, πράγμα το οποίο φόβισε τον άλλο συνδυασμό που από την 1η στιγμή προσέτρεξε σε μεθόδους που έχουν καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν του επιμελητηρίου μας, οριστικά και αμετάκλητα.

Αυτοί που πέρασαν πριν από εμένα από τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και δεν φάνηκαν, ούτε ακούστηκαν, όντας εκλεγμένα μέλη με το δικό μας συνδυασμό, θέλησαν να διεκδικήσουν τον θεσμό, αλλά παράλληλα θέλησαν να στερήσουν στο συνδυασμό μας και εμένα προσωπικά, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και κυρίως την κρίση από το σώμα των συναδέλφων επιχειρηματιών.

Θεωρώντας απαράδεκτο τον εναγκαλισμό συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων με την άλλη παράταξη και την προσπάθεια με ανακοινώσεις και δελτία τύπου, να παρέμβουν στην εκλογική διαδικασία, το μόνο που τονίζουμε είναι ότι το αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων.

Σταθήκαμε απέναντι σε κάθε πολιτική παρέμβαση και πολεμήσαμε πολιτικές που έβλαψαν το επιχειρηματικό κλίμα και τις επιχειρήσεις μας. Αυτό φαίνεται ενόχλησε συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις.

Επειδή δεν είχα τη δυνατότητα να παρευρίσκομαι στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, λόγω της παρουσίασης του συνδυασμού μου και σεβόμενος την ψήφο των συμπολιτών μου οι οποίοι με εξέλεξαν στη θέση του δημοτικού συμβούλου, σεβόμενος την εμπιστοσύνη της δημοτικής ομάδας και αυτή του Δημάρχου μας κ. Νίκου Σταυρογιάννη προς το πρόσωπό μου και μη θέλοντας να δημιουργήσω πρόβλημα με το τυπικό μου κώλυμα στη λειτουργία του Δήμου, οφείλω να διευκολύνω το Δήμαρχο για τις περαιτέρω ενέργειες, σύμφωνα με το νόμο αναμένοντας την κρίση της έφεσης μου που κατέθεσα μόλις έλαβα γνώση για την πρωτόδικη καθώς και ερήμην μου απόφαση.

Ο κόσμος που με εμπιστεύθηκε γνωρίζει τι έκανε ο Διαμαντάρας για την αναβάθμιση του θεσμού του επιμελητηρίου και θα μας στηρίξει και θα υπερψηφίσει το συνδυασμό, αφού η εκλογική επιτροπή απέρριψε την ένσταση με ομόφωνη απόφαση και ενέκρινε τη συμμετοχή μας στη μάχη των εκλογών για να αντιπαρατεθούμε για τα πραγματικά προβλήματα και για ζητήματα ουσίας.

Άλλωστε εμείς έχουμε μάθει να σχεδιάζουμε, να προτείνουμε και να υλοποιούμε και έχουμε αποδείξει την ανανέωση με έργα και όχι με τίτλους.»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο Αλέκος Διαμαντάρας:


Διαβάστε την επιστολή παραίτησης που έστειλε ο Αλέκος Διαμαντάρας στο Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη.

«Κύριε Δήμαρχε

Με την παρούσα επιστολή μου σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και, κατά συνέπεια, του Αντιδημάρχου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 54 του Ν. 3852/2010 και σας ζητώ να την κάνετε δεκτή και να κινήσετε τη διαδικασία αντικατάστασής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στις θέσεις και αξιώματα, που ως μέλος της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης του συνδυασμού “ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” έχω εκλεγεί ή ορισθεί.

Ο λόγος της παραίτησής μου δεν έχει σχέση με το Δήμο και τη συνεργασία μου με τους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους, ούτε φυσικά με σας, που σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με ορίσετε Αντιδήμαρχο και για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλατε σε όλο το διάστημα της συνεργασίας μας, η οποία και θα συνεχιστεί, οποιαδήποτε ιδιότητα και αν κατέχω στο μέλλον.

Δυστυχώς, συνάδελφοί μου από το επιμελητηριακό κίνημα θεώρησαν σκόπιμο να αντικαταστήσουν τη δημοκρατική διαδικασία ανάδειξης διοίκησης στο Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας με νομικά τερτίπια και δικαστικές μεθοδεύσεις αποκλεισμού των ανθυποψηφίων τους, εμπλέκοντας στις μεθοδεύσεις τους και το κορυφαίο τοπικό δημοκρατικό όργανο, καταγγέλλοντας ασυμβίβαστο στο πρόσωπό μου με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου.

Κύριε Δήμαρχε

Επειδή έχω μάθει να τιμώ και να σέβομαι απεριόριστα την απόφαση των συμπολιτών μου που με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο, αλλά και να προστατεύω, με κάθε κόστος τους θεσμούς που υπηρετώ, αφού ζητήσω την κατανόηση των συμπολιτών μου για την απόφασή μου αυτή, ζητώ και πάλι να κάνετε άμεσα δεκτή την παραίτησή μου από τις θέσεις του Αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου, έτσι ώστε, έχοντας απεκδυθεί των ιδιοτήτων μου που ενοχλούν τους καταγγέλλοντες και θέτουν σε διακινδύνευση τη συνοχή του επιμελητηριακού κινήματος στην πιο κρίσιμη, ίσως, στιγμή της ιστορίας του, οι συνάδελφοί μου επαγγελματίες να αποφασίσουν ανεπηρέαστοι για τη διοίκηση στο Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας, με κριτήρια επιμελητηριακά και μόνο».

Λαμία, 6 Δεκεμβρίου 2017

Με τιμή

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ


lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative