Social Icons

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου - Επιμελητηριακή Κίνηση "ΦΘΙΑ"


1


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία, 18/12/2017

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, ως Επιμελητηριακή Κίνηση «ΦΘΙΑ», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν με την ψήφο τους.

Η προεκλογική περίοδος χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερη ένταση και πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα.
Παρουσιάσαμε το σημαντικό έργο που πραγματοποιήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια και τοποθετηθήκαμε με συγκεκριμένες προτάσεις και σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, για ένα καλύτερο και δυνατότερο επιμελητήριο προς όφελος των πολλών.

Προσωπικά θέλω να συγχαρώ τον επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανεωτική Πορεία» και δηλώνω πως θα είμαι συμπαραστάτης σε κάθε θετική ενέργεια προς όφελος του θεσμού. Του παραδίδουμε ένα επιμελητήριο σύγχρονο και ανοικτό προς όλους.
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πώς τόσο εγώ, όσο και η ομάδα του συνδυασμού μας, εγγυόμαστε για μία ακόμη φορά την ενότητα και την ομαλή λειτουργία του Επιμελητηρίου.
Άλλωστε γι αυτό προσπαθούσαμε τόσα χρόνια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.


Με εκτίμηση,

Αλέξανδρος Διαμαντάρας

Επικεφαλής Επιμελητηριακής Κίνησης «ΦΘΙΑ»



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative