Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ράχες: Μαζεύουν ελιές εν μέσω πυροβολισμών!


kinigos
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στις Ράχες. Πάνε για ελιές και αισθάνονται ότι είναι σε εμπόλεμη ζώνη, από τους απανωτούς πυροβολισμούς κυνηγών σε κοντινή απόσταση.

Είναι εποχή που όλοι οι ελαιοπαραγωγοί είναι στα κτήματα και μαζεύουν τις ελιές τους. Στην ανατολική Φθιώτιδα όμως πέρα από τα όποια άλλα γνωστά προβλήματα, έχουν και το φόβο μην τους έρθει κάποια "αδέσποτη".

«Αισθανόμαστε πραγματικά σαν αν είμαστε σε κάποια εμπόλεμη ζώνη. Σε απόσταση μόλις 100 μέτρων βλέπεις κυνηγούς να πυροβολούν πουλιά, όταν την ίδια ώρα κάποιοι από εμάς είμαστε πάνω στα δέντρα. Πόσο δύσκολο είναι να γίνει το κακό;», λέει στο LamiaReport κάτοικος της περιοχής.

«Οι πυροβολισμοί από τις καραμπίνες είναι τόσο συχνοί που φοβάσαι ότι από στιγμή σε στιγμή θα φας κάποια αδέσποτη....Οι περισσότεροι από τους κυνηγούς είναι ξένοι, κυρίως από τη Αθήνα, οι οποίοι δεν γνωρίζουν την περιοχή όπως οι ντόπιοι κυνηγοί, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος να είναι ακόμη μεγαλύτερος. Κάτι πρέπει να γίνει δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...», μας έλεγε ο ελαιοπαραγωγός που υποστηρίζει ότι ειδικά τα πρωινά των Κυριακών γίνεται χαμός και πολλοί από τους εργάτες φοβούνται να πάνε στα κτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative