Social Icons

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ξυλοκόπησαν… 99χρονη για να την ληστέψουν!


1
To μένος ενός 24χρονου νεαρού ληστή «πλήρωσε» μια… 99χρονη, που ξυλοκοπήθηκε και έπεσε θύμα κλοπής στην περιοχή της Χαλκίδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αμφότεροι συνελήφθησαν άμεσα, μετά από την διάπραξη της ληστείας σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες, σε βάρος υπερήλικης ημεδαπής στην οικία της.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών είναι αποτέλεσμα άμεσης κινητοποίησης περιπολούντων αστυνομικών της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.

Από περιπολούντες αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν άμεσα σήμερα (27-12-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Χαλκίδας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 24χρονος ημεδαπός και μία 19χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία, σε βάρος 99χρονης ημεδαπής.
Επιπλέον, ο 24χρονος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 24χρονος εισήλθε στην οικία της ηλικιωμένης και με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού διάφορα κοσμήματα.
Ακολούθως τράπηκε σε φυγή μαζί με την 19χρονη συνεργό του, η οποία όπως προέκυψε τον ανέμενε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου».
Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα από την διάπραξη της ληστείας, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.
Επίσης κατασχέθηκαν ένα μπουφάν και μία φορητή συσκευή φόρτισης μπαταριών, τα οποία στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί πρώτες πρωινές ώρες της 23-11-2017, από εμπορικό κατάστημα σε περιοχή της Χαλκίδας.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative