Social Icons

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Πυροβόλησε 39χρονη με καραμπίνα


karampina
Στον Εισαγγελέα σήμερα ο δράστης - Στο Νοσοκομείο Λαμίας εκτός κινδύνου το θύμα - Τι λέει το ρεπορτάζ.

Παραλίγο φονικό το βράδυ της Τετάρτης (27-12-2017) στη Λοκρίδα και συγκεκριμένα στο χωρίο Κυρτώνη (Κολάκα) , με δράστη έναν 39χρονο τσοπάνη κάτοικο της περιοχής ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Λοκρών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονης αλλοδαπής.

Το περιστατικό συνέβη στις 20:30 στο σπίτι του 39χρονου όταν και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο – το οποίο κατείχε παράνομα – κατά μιας 39χρονης Βουλγάρας ύστερα από διαπληκτισμό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη από σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός της, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Τα παραπάνω προέκυψαν στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και ενώ αρχικά ο δράστης είχε υποστηρίξει ότι πυροβόλησε κατά αγνώστων που προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι του για εκφοβισμό.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, το θύμα δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε στο σπίτι του 39χρονου προκειμένου να του προσφέρει την συντροφιά της.

Επίσης ο 39χρονος είχε απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν την επικαιρότητα, όταν είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Είχε στηρίξει την καραμπίνα στην κοιλιά του και πάτησε την σκανδάλη. Το όπλο όμως γλίστρησε και τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο. Γενικά πρόκειται για άνθρωπο που μένει μόνος του στο χωριό αφού δεν έχει συγγενείς ή οικογένεια και χωρίς πολλές επαφές με τους γύρω του.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο 39χρονος κατείχε παράνομα, 22 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, δύο πυροδοτηθέντες κάλυκες από ττην αυλή του σπιτιού του και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative