Social Icons

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Ανοίγοντας δρόμους για τα παιδιά της Ευρώπης"


1
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ανοίγοντας δρόμους για τα παιδιά της Ευρώπης: Καλές πρακτικές για τη μετάβαση από την εποχή της εσωστρέφειας σε εκείνη της εξωστρέφειας», συνδιοργανώνουν το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία – Κέντρο Ερευνών «Ρίζες», τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11), στις 11:00 το πρωί, προάγοντας από κοινού την αναγκαιότητα της διάδοσης των πολιτικών αναδοχής, υιοθεσίας και αποϊδρυματοποίησης.

Για το λόγο αυτό, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία – Κέντρο Ερευνών «Ρίζες», ως μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου «Eurochild», που υλοποιεί την καμπάνια «Opening Doors for Europe’s Children», θα προβάλει καλές πρακτικές από κράτη της Ευρώπης τα οποία και έχουν σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις οικοδόμησης και υλοποίησης εξωστρεφών πολιτικών στον τομέα της εναλλακτικής παιδικής προστασίας.

Προσκεκλημένοι ομιλητές μεταξύ άλλων θα είναι η κα Jane Snaith – CEO της Οργάνωσης «Family for Each Child» από την Εσθονία και η κα Μαίρη Θεοδωροπούλου – Εκπρόσωπος της ΑμΚΕ Κέντρο Ερευνών «Ρίζες», η οποία θα αναπτύξει μεταξύ άλλων και καλές πρακτικές της Κροατίας εκ μέρους των κ.κ. Marina Hoblaj και Alida Fistrek από το «Forum for Quality Raising of Foster Children».

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Εργαστήριο (Workshop) με θέμα: «Ενσυναίσθηση - Δουλεύοντας θεραπευτικά με παιδιά που βρίσκονται στην εναλλακτική φροντίδα», ενώ μεταξύ των συνδιοργανωτών θα υπογραφεί και μνημόνιο συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας επί του αντικειμένου εργασίας τους.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ στο τέλος θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative