Social Icons

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Φρικάρεις ή δε φρικάρεις; ... Της Λιάνας Κανέλλη


1

Ούτε ένας δε σκέφτηκε να της προστατεύσει με την ασπίδα του το πρόσωπο από τη φωτιά και την ανάσα; Να βγάλει τη μπουφανιά να σκεπάσει τη φλόγα; Να της ακινητοποιήσει το χτυπημένο πόδι πριν τη σύρει χειροπόδαρα; Να… είναι μερικές από τις δεκάδες απορίες που συνέλεξα από πολίτες ηλικίας απ´ το δημοτικό ως λίγο πριν τον τάφο…
Το είδα στο βίντεο και δεν πίστευα στα μάτια μου! Η φωτοβολίδα, προφανώς εκτοξευμένη από κατάλληλο πιστόλι, έχει σφηνωθεί στο ύψος του αριστερού γόνατου μιας άτυχης γυναίκας. Περιβάλλεται από τρεις τουλάχιστον πάνοπλους ματατζήδες.

Που επί σχεδόν ένα λεπτό αφήνουν τη βολίδα να καίγεται μέσα στο πόδι της. Ένας φέρνει πυροσβεστήρα και ψεκάζει τη φωτοβολίδα στο καιόμενο ανθρώπινο μέλος. Και το ρημάδι φουντώνει, φωσφορούχο γαρ. Ύστερα έρχεται, μετά τον ηλίθιο κι ο πανηλίθιος και κλωτσάει τη φωτοβολίδα, ΤΗ ΣΦΗΝΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, έτσι που αναρωτιέσαι, πώς άντεξε η καρδιά της τον βάρβαρο «σωτήρα» που την πατάει με το άρβυλο προξενώντας εμφανώς, πολλαπλάσιο πόνο!!! Ουρλιάζει, «σβήστε τοοοοο» κι αναπνέει το φωσφορούχο θυμιατό, ανάμεσα σε τρεις μαντραχαλάδες που δεν άφησαν στιγμή κάτω τις ασπίδες τους.

 Ωραία εκπαίδευση σκέφτηκα και ξέρασα ώσπου να σβήσει το πράμα. Ύστερα θυμήθηκα και τη διαβεβαίωση του Τόσκα περί «ασφάλειας» εν Αθήναις και ματαξέρασα. Όταν είδα δε να την σηκώνουν κρατώντας την απ´ το τσακισμένο της πόδι , σα σακί, με το τραύμα να… ταλαντώνεται, όπως κάνουν στις συλλήψεις, απόσωσα…
Διαβάζω ότι η 50χρονη δικηγορίνα είναι στην εντατική, σοβαρά, με συντριπτικό κάταγμα γόνατος, βλάβη στα αγγεία και πνευμονικά εγκαύματα. Δεν αντέχω στον πειρασμό να σκεφτώ πως ίσως θα την είχαν σώσει πιο έγκαιρα και αποτελεσματικά, αν υπήρχαν, απλοί περαστικοί, άνθρωποι καθημερινοί, χωρίς καμμιά «ειδική εκπαίδευση». Αναμένω, με συνεχή ναυτία, μια ΕΔΕ. Τώρα. Μια Ένορκη Διαβεβαίωση Ευτελισμού του κοινού ανθρώπινου νου και της ζωής.

 ΥΓ. Και μη μου αντιτάξει κανείς ότι υπάρχει στο βίντεο κι ένας σιδηρόφραχτος που σκύβει και της χαϊδεύει τα μαλλιά την ώρα που καίγεται και σφαδάζει εν ορδαίς και οργάνοις, γιατί θα ξεράσω στα μούτρα του όλο το θειάφι της κόλασης.

 ΥΓ. Ούτε ένας δε σκέφτηκε να της προστατεύσει με την ασπίδα του το πρόσωπο από τη φωτιά και την ανάσα; Να βγάλει τη μπουφανιά να σκεπάσει τη φλόγα; Να της ακινητοποιήσει το χτυπημένο πόδι πριν τη σύρει χειροπόδαρα; Να… είναι μερικές από τις δεκάδες απορίες που συνέλεξα από πολίτες ηλικίας απ´ το δημοτικό ως λίγο πριν τον τάφο…

Δείτε το VIDEO

Λιάνα Κανέλλη

katiousa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative