Social Icons

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Φθιώτιδα: Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις


1
Συνελήφθη και στρατιωτικός από τη Λαμία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση - Μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, με έρευνες σε σπίτια και συλλήψεις, εντός και εκτός νομού....

Σημαντική επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, με την εξάρθρωση δύο (2) εγκληματικών οργανώσεων που εμπλέκονται στην διακίνηση και εμπορία σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών.

Η μια εγκληματική οργάνωση αποτελούνταν από έξι άτομα κι η δεύτερη από πέντε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν μέχρι τώρα σε 10 συλλήψεις Ελλήνων, ενώ αναζητούν και έναν Αλβανό, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει κλείσει ο κύκλος των συλλήψεων, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Το ρεπορτάζ λέει ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 37χρονος στρατιωτικός από τη Λαμία, ο οποίος υπηρετεί στις Ειδικές Μονάδες.
Από πολύ νωρίς το πρωί το σύνολο σχεδόν της δύναμης της Ασφάλειας Λαμίας πραγματοποίησε εκτεταμένες έρευνες σε σπίτια στη Λαμία, αλλά και σε χωριά στην ευρύτερη περιοχή, όπως στη Λυγαριά, τη Ροδωνιά και την Καρυά Υπάτης.

Έρευνες όμως πραγματοποιήθηκαν και σε περιοχές εκτός Φθιώτιδας με τις πληροφορίες να αναφέρουν το Βόλο και την Αθήνα.
Στα χέρια των αστυνομικών έχουν βρεθεί πάνω από 20 κιλά χασίς, ενώ διψήφιος αριθμός δενδρυλλίων βρέθηκε στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων, καθώς επίσης 4 ζυγαριές, όπλα, φυσίγγια και χρηματικό ποσό.

Σύντομα αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας με λεπτομέρειες από την επιχείρηση.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative