Social Icons

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Τρόμος: Έπεσαν πυροβολισμοί στην Αθήνα - Βαριά τραυματισμένοι δυο άντρες


- Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου (11.11.2017) στις Αρχές - Έπεσαν πυροβολισμοί στο Παγκράτι - Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για την κατάσταση των θυμάτων - Οι πρώτες αποκλειστικές εικόνες από το σημείο - "Μυρίζει" ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Πανικός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (11.11.2017) στο Παγκράτι καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι πυροβολισμοί έπεσαν στην συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Υμηττού στο Παγκράτι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δυο άντρες βρέθηκαν βαριά τραυματισμένοι μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Τα θύματα φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο. Ο ένας έχει τραύμα στον θώρακα και φέρεται να Χαροπαλεύει. Ο άλλος έχει τραυματιστεί στα πόδια.

Οι κάτοικοι ανάστατοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και κάλεσαν τις Αρχές. Δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Ειρήνη Μιλή

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative