Social Icons

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ο Πελετίδης, οι εργοδότες και το Λένινγκραντ


Οι εργολάβοι έχασαν τις απευθείας αναθέσεις και το ζεστό κρατικό χρήμα κι οι κολαούζοι τους στο δημοτικό συμβούλιο και τα τοπικά ΜΜΕ αρχίζουν την υστερική αντιπολίτευση κατά του Πελετίδη με κορόνες για την Πάτρα και το Λένινγκραντ…

Μπορεί να μην έχουν σκεφτεί ακόμα να συνδέσουν το μουστάκι του Πελετίδη με αυτό του Στάλιν -κι ίσως τώρα να τους δίνουμε ιδέες- αλλά από φαντασία δεν τα πάνε κι άσχημα στην αντιπολίτευση του Δήμου και τον τοπικό τύπο που την υποστηρίζει. Ενδεικτικό παράδειγμα το πρωτοσέλιδο της “Πελοποννήσου” που μπέρδεψε την 28η Οκτώβρη με την Οκτωβριανή Επανάσταση και την Πάτρα με το Λένινγκραντ…
1
Αιτία είναι -λέει- οι ποικίλες εκδηλώσεις του Δήμου για να τιμήσει τα 100 χρόνια από την Οχτωβριανή Επανάσταση, την ίδια στιγμή που στην υποδοχή της ολυμπιακής φλόγας στην Πάτρα είπε τα αυτονόητα για την παρακμή του Ολυμπιακού ιδεώδους και ευχήθηκε να μην πληρώσει ο λαός της Νότιας Κορέας το μάρμαρο, όπως ο δικός μας με το φαγοπότι του Αθήνα 2004.

2

Εύκολα θα μπορούσε να τρολάρει κανείς με φωτομοντάζ σαν το παραπάνω, αλλά η ουσία είναι αλλού. Τι είναι αυτό που ενοχλεί πραγματικά την αντιπολίτευση, τον τύπο της και τα αφεντικά που υπηρετούνε; Μπορείτε να το δείτε πχ στο σύντομο ρεπορτάζ που ακολουθεί στο παρακάτω βίντεο.
Οι εργολάβοι γκρινιάζουν γιατί έχασαν το ζεστό παραδάκι από το δημοτικό ταμείο και το εύκολο κέρδος από τις υπερτιμολογήσεις για έργα, τα οποία οι (ελλιπώς επανδρωμένες) υπηρεσίες του Δήμου μπορούν να εκτελέσουν με πολλαπλάσιο οικονομικό όφελος για τους δημότες.

Το “είμαστε Πάτρα” σημαίνει δηλαδή πως έχουν μάθει να τρώνε από τα έτοιμα, με εύκολο και σίγουρο κέρδος. Τώρα αρχίζει να βγάζει περισσότερο νόημα η υστερία της τοπικής εφημερίδας και οι κορόνες περί Λένινγκραντ…

katiousa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative