Social Icons

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Νεκρός ο άνθρωπος που πυροβόλησε τέσσερις συγχωριανούς του


1
Νεκρός στην αυλή του σπιτιού στο όποίο κατοικούσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, στη Λευκάδα της Δυτικής Φθιώτιδας, βρέθηκε ο 75χρονος που προ επταετίας πυροβολησε πέντε χωριανους του σκοτώνοντας τους δυο
Είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια αλλά αποφυλακισθηκε το 2016 για λόγους υγείας
Σε 32 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε και η 70χρονη τότε γυναίκα του Ελένη, η οποία σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες  έλεγε:

«Καθάρισε τώρα και τους υπόλοιπους. Ξεβρόμισε μια για πάντα το χωριό! Τώρα είναι η ευκαιρία!»

Πέρσι άγνωστοι έκαψαν δυο φορές το εγκαταλελειμμένο σπίτι του στο Καυκί
Σύμφωνα με το lamiareport.gr τα εγκληματικά αίτια έχουν αποκλεισθεί και ο θάνατος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, τα οποία αναμένεται να επιβεβαιωθούν και από την ιατροδικαστική εξέταση.
Ο 75χρονος δεν επιτρεπόταν να μετακινηθεί από τη Λευκάδα της Δυτικής Φθιώτιδας. Εκεί τον επισκέπτονταν η κόρη του και ένας ανιψιός του.

Τι είχε συμβεί το 2010

Τον Αύγουστο του 2010 ο τότε 68χρονος άνδρας  πήγαινε για ψάρεμα (ήταν επαγγελματίας ψαράς) στην παραλία  «Καυκί» της Ανατολικής Φθιώτιδας, όπου ζούσε τότε. Ήταν 2 η ώρα τη νύχτα όταν συνάντησε μια παρέα συγγενών του και συγχωριανών του που έφευγαν από γλέντι. Κάποιος «πέταξε» μια κουβέντα και ο 68χρονος τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε -έναν άνδρα ηλικίας 52 ετών.

Έφυγε ο δράστης και επανήλθε κρατώντας καραμπίνα Πυροβόλησε τον άνδρα που είχε ήδη μαχαιρώσει και στη συνέχεια πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώτο του ξάδελφο  Κωνσταντίνο,59 ετών,  και τη σύζυγό του Σωτηρία που μάλιστα εκείνη την ημέρα γιόρταζε και ήταν 49 ετών
Εν συνεχεία πυροβόλησε στο πρόσωπο μια 25χρονη μητέρα ενός μικρού παιδιού.
Μετά κατευθύνθηκε με ανάλογες προθέσεις σε οικία άλλων συγγενών του αλλά εκείνοι πρόλαβαν και κλείστηκαν στην σοφίτα του σπιτιού τους. Ο δράστης  προσπάθησε να σπάσει την πόρτα και το παράθυρο, ευτυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Έφυγε τότε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, μαζί με την σύζυγο του και το εγγόνι τους, ηλικίας 4 μηνών.

Οταν έφτασε η αστυνομία, πυροβολησε και εναντίον των αστυνομικών. Κατόπιν διαπραγματεύσεων επιτρέπει να αναχωρήσει η γυναίκα και το βρέφος
Τα ξημερώματα ο δράστης βγαίνει από το πίσω μέρος του σπιτιού και οι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ, τον καλούν να παραδοθεί. Όταν απαντά με πυροβολισμούς, οι άνδρες των ΕΚΑΜ τον πυροβολούν και τον τραυματίζουν. Στις 8.50΄το ασθενοφόρο μεταφέρει τον 68χρονο στο νοσοκομείο Λαμίας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε σοβαρή κατάσταση  αλλά εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο 52χρονος, ενώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας  διακομίσθηκε η 25χρονη, για να χειρουργηθεί, αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και τα μάτια… (η γυναίκα έχασε τελικά την όρασή της).

presspublica.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative