Social Icons

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ο «Δαίδαλος» χτύπησε και τη Φθιώτιδα: Με εκχιονιστικά καθάρισαν την εθνική οδό!


χαλάζι
Πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Λοκρίδα με την κυκλοφορία να διακόπτεται στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αρκίτσας από ισχυρή χαλαζόπτωση.
Το χαλάζι ήταν τόσο μεγάλο και έντονο που ο δρόμος στρώθηκε σαν να είχε χιονίσει με αποτέλεσμα η Τροχαία να ζητήσει τη συνδρομή εκχιονιστικών για τη διάνοιξη της ΠΑΘΕ!

Η χαλαζόπτωση ξεκίνησε περίπου στις 21:30 και μέσα σε λίγα λεπτά είχε δημιουργήσει αξεπέραστα προβλήματα από το 155ο χμ έως και το 160 όπου έγινε και τεχνική ανάσχεση της κυκλοφορίας για 2η φορά.

Ακόμη και λίγο πριν τα μεσάνυχτα η κυκλοφορία δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως καθώς ο «Δαίδαλος» άφησε έντονα τα σημάδια του στην περιοχή.
Ιδιαίτεροι φόβοι καταγράφονται για τις καλλιέργειες της περιοχής και σε αυτό που θα αντικρύσουν με το πρώτο φως της ημέρας οι γεωργοί. Ειδικά στην περίπτωση των ελαιόδεντρων που το χαλάζι ήρθε στο χειρότερο χρονικό σημείο.

Δυνατή βροχή είχαμε νωρίτερα και σε άλλες περιοχές της Λοκρίδας, όπως στο Μαρτίνο και τη Λάρυμνα, χωρίς όμως ανάλογα προβλήματα.
Ισχυρή βροχόπτωση με πτώσεις κεραυνών είχαμε και στην περιοχή της Λαμίας, χωρίς και εδώ να έχουμε ανάλογα προβλήματα.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative