Social Icons

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Έγκλημα στο Β΄Νεκροταφείο: 'Ήταν πληρωμένος δολοφόνος' λέει ο πατέρας της 32χρονης


1
Ο πατέρας της νεαρής δήλωσε ότι η κόρη του ήταν στο στόχαστρο λόγω των αρμοδιοτήτων της στο ΣΔΟΕ που εργαζόταν

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», ζήτησε ο πατέρας της 32χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο Β Νεκροταφείο Αθηνών.
Η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία, είπε μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, συμπληρώνοντας ότι «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω».
Η νεαρή κοπέλα πήγαινε καθημερινά τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο, καθώς είχε χάσει έναν φίλο της. Χθες το απόγευμα, γύρω στις 18:00 άγνωστος της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative