Social Icons

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Φθιώτιδας


KENTRIKI ODOS
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS).
Ειδικότερα, τις παρακάτω ημέρες και από τις 08:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός:
  • Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, του τμήματος από τον Ανατολικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων(177,6 χλμ.) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου (190,5 χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Η/Κ Καμένων Βούρλων και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μώλου. Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από τα μετωπικά διόδια της Αγίας Τριάδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση  προς Λαμία.
  • Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, του τμήματος από τον Α/Κ Μπράλου (203 χλμ.) έως τον Α/Κ Ροδίτσας (212,7 χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μπράλου και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Ροδίτσας. Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από τα μετωπικά διόδια της Αγίας Τριάδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση  προς Λαμία.
  • Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, του τμήματος από τον Α/Κ Αγ. Παρασκευής (217,4 χλμ.) έως τον Α/Κ Ροδίτσας (212,7 χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αγ. Παρασκευής και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Ροδίτσας.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative