Social Icons

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Γνωστοποίηση από τον πρόεδρο της Τ. Κ. Αγίας Μαρίνας, κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο, σχετικά με την αποχέτευση - βιολογικό καθαρισμό Στυλίδας


AGIA MARINA
Από τον κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο, πρόεδρο της Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας Στυλίδας, λάβαμε την παρακάτω επιστολή με e-mail και τη δημοσιεύουμε:

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας , ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας γνωστοποιώ στους συνδημότες μου ότι ουδέποτε τέθηκε ως θέμα από τον Δήμο Στυλίδας στο συμβούλιο της Τ.Κ Αγίας Μαρίνας η σύνδεση της κοινότητας μας με τον βιολογικό καθαρισμό της Στυλίδας και αυτό διότι δεν προβλέπονταν παρά μόνο η διέλευση των αγωγών μέσω της κοινότητας μας από τη Στυλίδα προς τη Λαμία και η δημιουργία αντλιοστασίου στο παραλιακό μέτωπο της κοινότητας , για την δημιουργία του οποίου λάβαμε γνώση κάτοικοι και αιρετοί αφού αρχίσαν οι εργασίες από τους εργάτες.

Άπαντες , κάτοικοι και αιρετοί της Αγίας Μαρίνας επιθυμούσαν και επιθυμούν τη σύνδεση μας με τον βιολογικό καθαρισμό διακαώς αλλά τόσο από τον Δήμο όσο και τη Δ..Ε.Υ.Α.Λ έχει ξεκαθαριστεί ότι το κόστος είναι εξαιρετικό υψηλό και εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας είναι ανέφικτη η σύνδεση του χωριού μας .

Το μόνο λοιπόν θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τον βιολογικό καθαρισμό είναι η χωροθέτηση του αντλιοστασίου και επί τούτου στις 7 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13:00 συγκλήθηκε συμβούλιο στην Τ.Κ Αγίας Μαρίνας , το πρακτικό του οποίου ακολουθεί .

Οι αιρετοί έχουμε υποχρέωση να συνεργαζόμαστε από την αρχή έως και το τέλος της θητείας μας παρά τις όποιες διαφωνίες μας και να εργαστούμε σκληρά και αδιάκοπα για το καλό του τόπου μας . Είναι πολύ νωρίς και καταστροφικό για τον Δήμο μας με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει και αυξάνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια , να εισέλθουμε σε πρόωρη προεκλογική περίοδο . Εύχομαι προσωπικά ο βιολογικός καθαρισμός της Στυλίδας να λειτουργήσει εύρυθμα για το καλό του τόπου και σύντομα και η κοινότητα μας να συνδεθεί ."

PRAKTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative