Social Icons

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Νέος εκτροχιασμός τρένου μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου


εκτροχιασμός
Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΟΣΕ, μετά τον εκτροχιασμού τρένου, στις 3 περίπου το μεσημέρι στη Φθιώτιδα. Τα 2 τελευταία βαγόνια εμπορικής αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, εκτροχιάστηκαν στην περιοχή μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου.
Ευτυχώς δεν κινδύνευσε ούτε τραυματίστηκε κανείς. Ωστόσο από εκείνη την ώρα το επιβατικό κοινό έχει να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση στο ταξίδι του. Η κυκλοφορία των τρένων έχει διακοπεί προσωρινά μέχρι να απομακρυνθούν τα βαγόνια και να αποκατασταθεί η βλάβη στη γραμμή και οι ταξιδιώτες μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία από το σταθμό του Λιανοκλαδίου προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι του προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο τμήμα που συνέβη ο εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, η γραμμή είναι μονή και διασχίζει δύσβατες ορεινές περιοχές.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας.
Με ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική γραμμή.

 tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative