Social Icons

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Απόστολος Γκλέτσος: Η συμμετοχή μου στο «Τατουάζ», είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μου με το ευρύ κοινό


Απόστολος Γκλέτσος
Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην απόφασή του να επανέλθει στην τηλεόραση παίζοντας στη σειρά «Το τατουάζ».

Τι είναι αυτό που σας έχει κουράσει τόσο πολύ ώστε να αναζητάτε διέξοδο στην τηλεόραση;

Η τοπική αυτοδιοίκηση, έχει πολλή λάντζα και πολύ τρέξιμο. Και είναι γεγονός ότι κάποια στιγμή θα κουραστείς και θα αναζητήσεις κάποια διέξοδο, ένα χόμπι για να ξεφύγει το μυαλό σου, να χαλαρώσει. Κι επειδή, δεν έχω κάποιο χόμπι και δεν θυμάμαι από πότε έχω να πάω διακοπές, η επιστροφή μου στην τηλεόραση, είναι κάτι σαν τις διακοπές για μένα. Και το πιο σημαντικό, μου αρέσει, το γουστάρω και το κάνω.


Ποια θεωρείτε ότι είναι η αντίδραση του κόσμου στη δημοσιοποίηση της είδησης ότι επιστρέφετε και πάλι στο γυαλί;

Βλέπω θετικές και μόνο θετικές αντιδράσεις. Δεν έχω ακούσει κάτι κακό ή κάτι περίεργο. Έτσι κι αλλιώς ο τρόπος με τον οποίο θα εμφανίζομαι, γίνεται με πολύ τακτ. Θα απασχολούμαι λίγο και τα χρήματα που θα λαμβάνω, δεν θα τα βάζω στην τσέπη μου, αλλά έχω ζητήσει να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και σε συγκεκριμένα, μάλιστα ιδρύματα εντός Στερεάς Ελλάδας.

Πιστεύετε ότι είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να ακολουθήσουν κι άλλοι;

Εγώ, μιλώ μόνο για τον εαυτό μου. Το τι θα κάνουν οι άλλοι είναι δικό τους θέμα και δεν με αφορά.

Δεν φοβάστε να κατηγορηθείτε ότι απώτερος σκοπός της συγκεκριμένης κίνησής σας είναι να κερδίσετε όσο το δυνατό περισσότερες ψήφους στις επερχόμενες εκλογές;

Οι πράξεις και τα έργα μου έχουν αποδείξει το αντίθετο. Κι όποιος με κατηγορεί να έρθει να μου το πει κατάμουτρα. Δεν φοβάμαι τίποτα και κανένα.

Να τολμήσω να ρωτήσω εάν ο μισθός του δημάρχου είναι τόσο μεγάλος που καλύπτει τις ανάγκες σας ώστε τα χρήματα από τη συμμετοχή σας στο «Τατουάζ» σας περισσεύουν;

Δεν είναι θέμα χρημάτων. Πρώτο, αυτό που έχω περισσότερη ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι να ξεκουραστώ και να καταφέρω να γεμίσω τις μπαταρίες μου ώστε να έχω δύναμη και περισσότερη όρεξη για την κύρια δουλειά μου, που είναι η τοπική αυτοδιοίκηση, δεύτερο, θέλω τα χρήματα που συμφώνησα ότι θα λαμβάνω να πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό και τρίτο, επειδή θα είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος, θέλω, να ξαναγνωριστούμε με τον κόσμο, να με ξαναδεί και να με θυμηθεί. Η τηλεόραση, έχει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη, και η συμμετοχή μου στο «Τατουάζ», είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μου με το ευρύ κοινό. Και δεν σας το κρύβω ότι ο λόγος για τον οποίον επιστρέφω στην τηλεόραση είναι και ψηφοθηρικός.

Εκμεταλλεύεστε, δηλαδή, την επιστροφή σας στην τηλεόραση για να σας ψηφίσει ο κόσμος;

Το γεγονός ότι παίζεις σε ένα σίριαλ, σημαίνει πολλά. Και το «Τατουάζ», είναι μία σειρά που θα συζητηθεί, θα δοθούν συνεντεύξεις, θα γίνουν εξώφυλλα, όπου μέσα από όλα αυτά, παράλληλα, θα γίνεται και η προεκλογική μου εκστρατεία. Βοηθά και σ’ αυτό και δεν το κρύβω. Όπως είπα και προηγουμένως είναι και ψηφοθηρικός ο λόγος.


Πηγή:tvmania

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative