Social Icons

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Τα «παπαγαλάκια» συντηρούν τους εργάτες των ορυχείων!


papagalaki
Τι άλλο θα ακούσουμε από τα πλουραλιστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης;! Ένας εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα συντηρεί δύο εργαζομένους του δημοσίου!

Εργαζόμενος λοιπόν του ιδιωτικού τομέα είναι το «παπαγαλάκι» που έκανε την παραπάνω διαπίστωση, ο λακές των αφεντικών που κρύβει τους σκοτωμένους σε εργατικά ατυχήματα εργάτες από έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, που κρύβει ότι επιχειρηματικοί όμιλοι παρακολουθούν τους πολίτες και τους φορείς για την κοινωνική τους δράση, που κρύβει πώς τα αφεντικά μολύνουν τις θάλασσες με τα σαπιοκάραβά τους, που κρύβει της πομπές του αφεντικού του και των άλλων αφεντικών και τους παρουσιάζει σαν Αγίους την ίδια ώρα που βρίζει και συκοφαντεί τους οδοκαθαριστές, τους ναυτεργάτες και όλους τους άλλους εργάτες που διεκδικούν να ζήσουν σαν άνθρωποι!

Αυτός ο λακές το «παπαγαλάκι», που υβρίζει εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα όταν αυτοί δεν σκύβουν το κεφάλι, θεωρεί ότι πληρώνει με τους φόρους του δύο δημοσίους υπαλλήλους εργάτες της ΔΕΗ στα ορυχεία! Ένα παράσιτο που δεν παράγει τίποτα παρά έχει σαν μοναδική αποστολή του να συκοφαντεί τους εργάτες και του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, θεωρεί ότι ταΐζει δύο εργάτες ορυχείων που σκοτώνονται καθημερινά παράγοντας αμύθητο πλούτο!

Τι να σχολιάσεις από αυτήν την απίστευτη αθλιότητα και βλακεία, παρά μόνο το ότι προφανώς θεωρούν τόσο βλάκα τον Ελληνικό λαό που να μπορεί να πιστέψει ότι ένας οποιοσδήποτε ιδιωτικός υπάλληλος όπως είναι ο δημοσιογράφος, ταΐζει έναν οποιοδήποτε δημόσιο υπάλληλο όπως είναι ο εργάτης ορυχείων! Ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι δεν πρέπει να «τσιμπήσουν» σ’ αυτές τις βλακώδεις προσπάθειες κοινωνικού αυτοματισμού, δεν πρέπει να παρασυρθούν στην προσπάθεια των αφεντικών να στρέψουν τους ιδιωτικούς υπαλλήλους εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων και το αντίθετο! Ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι που παράγουν τον πλούτο ταΐζουν τα παράσιτα τα αφεντικά που δεν παράγουν τίποτα παρά μόνο πίνουν το αίμα και τρώνε τις σάρκες των εργατών!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative