Social Icons

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμος Στυλίδας: Απάντηση στον πρόεδρο της Τ. Κ. Αγίας Μαρίνας που αφορά στην κατασκευή του Βιολογικού καθαρισμού της Στυλίδας


APOSTOLOS
Με δελτίο τύπου απαντά ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος στην επιστολή του προέδρου της Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο σχετικά με την κατασκευή του Βιολογικού καθαρισμού της Στυλίδας.

Δελτίο τύπου

"Απάντηση στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας που αφορά στην κατασκευή του Βιολογικού καθαρισμού της Στυλίδας.

Στις 18/09/2016 έλαβε χώρα πολύωρη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Αγίας Μαρίνας με τους ειδικούς επιστήμονες της ΔΕΥΑΛ και όλους τους αιρετούς του Δήμου Στυλίδας, όπου διευκρινίστηκαν τα ζητήματα της αναγκαιότητας κατασκευής του αντλιοστασίου στην Αγ. Μαρίνα, το Νο 3 όπως αναφέρεται στις εγκεκριμένες μελέτες από το αρμόδιο Υπουργείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην συνεδρίαση αυτή με εκατοντάδες μάρτυρες , ξεκαθαρίστηκε ότι η μή κατασκευή αντλιοστασίου, σε οποιαδήποτε θέση στην Αγ. Μαρίνα, σημαίνει με απλά λόγια και χωρίς εναλλακτική λύση, τη μή σύνδεση του οικισμού στο μεγάλο έργο διαχείρισης των λυμάτων προς το Βιολογικό καθαρισμό της Λαμίας.

Στις 7/11/2016 όμως, στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου ΤΚ Αγ. Μαρίνας, αποφασίστηκε «ελαφρά την καρδία» ομόφωνα, χωρίς καμία επιστημονική και τεχνοκρατική προσέγγιση, να μη δημιουργηθεί το αντλιοστάσιο σε οποιαδήποτε από τα προτεινόμενα σημεία της μελέτης, υποθηκεύοντας έτσι το μέλλον των κατοίκων του τόπου αυτού, σε σχέση με την υγεία και το περιβάλλον, χάνοντας την ευκαιρία για πάντα δημιουργίας αποχετευτικού δικτύου και διαχείρισης λυμάτων.

Γεγονός που επικυρώθηκε και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την υπ. αριθμ. απόφαση 169/2016, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, υπ. Αριθ. 6/2016.
Τι δεν καταλαβαίνετε κύριε πρόεδρε της Αγ. Μαρίνας;
Οι ειδικοί επιστήμονες ήταν ξεκάθαροι και εσείς ενήμερος.
«Χωρίς αντλιοστάσιο, δεν γίνεται σύνδεση στον αγωγό λυμάτων και για πάντα θα υπάρχουν βόθροι στην Αγ. Μαρίνα»

Κρίμα σε στολίδια της παραθαλάσσιας ζώνης του Δήμου Στυλίδας, να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις που θα κληρονομήσουν όλες οι επόμενες γενεές.
Σε κάθε περίπτωση όμως, θα ζητηθούν ποινικές ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση για κάθε ψεύδος και λασπολογία που εξαπολύετε."


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative