Social Icons

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Παπαδόπουλος Γεώργιος πρόεδρος Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας - Με λίγα λόγια και χωρίς διάθεση άγονης αντιπαράθεσης….


agia
Με λίγα λόγια και χωρίς διάθεση άγονης αντιπαράθεσης….

Στις 18/9/2016 έλαβε χώρα λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Αγίας Μαρίνας με την παρουσία μηχανικών της Δ.Ε.Υ.Α.Λ , του ίδιου του Δημάρχου , αντιδημάρχων και άλλων αιρετών μετά το πέρας της οποίας έμειναν ερωτηματικά αναπάντητα .
Το πλέον σημαντικό ήταν για ποιο λόγο να μην γίνει το αντλιοστάσιο πλησίον της κοινότητας μας αλλά έξω από αυτή και αναγκαστικά να γίνει πλησίον της παραλίας (το οποίο σημείο ήταν και το μόνο που προβλέπονταν από την εγκεκριμένη μελέτη ) με τις συνέπειες που αυτό μπορεί να συνεπάγονταν όπως αποτυπώθηκε στο πρακτικό της συνεδρίασης της Τ.Κ Αγίας Μαρίνας που έλαβε χώρα την 7/11/2016 .

Τα τελευταία χρόνια έχοντας τιμήσει την ψήφο των συγχωριανών μου , έχω αποδείξει ότι ποτέ και κανένα θέμα που αφορά την Τ.Κ Αγίας Μαρίνας δεν το έχω αντιμετωπίσει ελαφρά την καρδία έχοντας δώσει τα πάντα χωρίς να χρειάζεται να μπώ σε λεπτομέρειες , διότι οι λεπτομέρειες είναι γνωστές ακόμα και σε συνδημότες μας εκτός της κοινότητας .

Η διαφορετική γνώμη δεν είναι ποινικά κολάσιμη , είναι δημοκρατικό δικαίωμα , όσο για τις επόμενες γενιές όντως θα κρίνουν , ενώ οι τωρινές ήδη κρίνουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative