Social Icons

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ποινικοποίηση των αγώνων από την πλειοψηφία Δήμου Λαμιέων


ls
Αποφασισμένη ήταν σήμερα η δημοτική πλειοψηφία του Δημάρχου Ν. Σταυρογιάννη να παραδώσει τα απορρίμματα και τον καθαρισμό σε ιδιώτη, όπως και το έπραξε. Στην επαναλαμβανόμενη συνεδρίαση του ΔΣ παρέταξε τα ΜΑΤ στην είσοδο του ισογείου με σκοπό να εμποδίσει τους απολυμένους και τους άλλους δημότες να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση. Με τη δραστική παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης και του Εργατικού Κέντρου Λαμίας οι αστυνομικές δυνάμεις υποχώρησαν. Σύσσωμη η αντιπολίτευση απείχε από τη συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις μεθοδεύσεις του Δημάρχου.

Κατά την είσοδο του ΔΣ των εργαζομένων του Δήμου στο κτήριο έγιναν συλλήψεις. Μέσα στην αίθουσα επικράτησε μεγάλη ένταση και δημοτικοί σύμβουλοι προπηλάκισαν συνδικαλιστές. Οι συγκεντρωμένοι δεν αποχώρησαν περιμένοντας να τελειώσει η συνεδρίαση. Κατόπιν, μαζί με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, πήγαν στο αστυνομικό μέγαρο για συμπαράσταση στους συναδέλφους τους οι οποίοι τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάσος Χρονάς κατάγγειλε κάθε υπεύθυνο για την αστυνομοκρατία και για την προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων και δήλωσε ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν θα νομιμοποιηθεί στη συνείδηση των Λαμιωτών και ότι θα συνεχιστεί η πάλη για την ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων που επιχειρεί η δημοτική αρχή.

ΛΑΜΙΑ 25-8-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative