Social Icons

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Ως που θα φτάσει πια η κατάσταση με το κάμπινγκ στο Φάρο στις Ράχες;


1
"Ξέρω ότι και που τα γράφω όλα αυτά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, η Πολιτεία δείχνει παντελώς αδιάφορη για το χάλι που έχει δημιουργηθεί τελευταία στο Φάρο.
Είμαι μάνα με τρία παιδιά και από μικρή τα καλοκαίρια μας τα περνάμε στις Ράχες, όμως τον τελευταίο καιρό η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά.
Η όμορφη άπλα που υπήρχε στο Φάρο για να παίζουν τα παιδιά μας και να κάνουν μπάνιο έχει αντικατασταθεί με έναν καταυλισμό από δεκάδες σκηνές και τροχόσπιτα που πέρα από την κακή αισθητική βρωμίζουν την περιοχή μας με πολλά σκουπίδια.

Ο τουρισμός σίγουρα κάνει καλό αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολλές οι φορές που περνάμε με το αυτοκίνητο, πλέον, και βλέπουμε αρκετούς ξένους μετά από χρήση αλκοόλ και δεν ξέρω τι άλλο, να συμπεριφέρονται με τέτοιον τρόπο που σίγουρα κανένας γονιός δε θα ήθελε τα παιδιά του να βλέπουν τέτοιο θέαμα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάνω από 30 σκηνές και τροχόσπιτα μονίμως αραγμένα και δε νοιάζεται ΚΑΝΕΙΣ.

Οι δικαιολογίες πάντα ίδιες.. το Λιμενικό ρίχνει το μπαλάκι στην Αστυνομία, και η Αστυνομία στο Λιμενικό.. ο Δήμος επίσης θεατής.. ποιος ευθύνεται για όλο αυτό το τσαντήρι; Το χειμώνα γύφτοι, το καλοκαίρι ξένοι που έρχονται για το kite.. Ε όχι, δεν αξίζει να είναι έτσι ο Φάρος που μεγαλώσαμε και είναι η μόνη αξιόλογη παραλία στην περιοχή.. Να φοβάσαι να πας τα παιδιά σου για μπάνιο γιατί με το έτσι θέλω ήρθαν κάποιοι και έκαναν όλον αυτόν τον χώρο σπίτι τους.. Τίθενται σοβαρά θέματα ασφάλειας και υγιεινής..
Δυστυχώς σε αυτήν την χώρα δε λειτουργεί τίποτα, όμως ελπίζω κάποιοι να ευαισθητοποιηθούν για το καλό των παιδιών μας και να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα."

Απεγνωσμένη πολίτης

2
3
4

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative