Social Icons

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ


deh
Νέες επιβαρύνσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος έρχονται από τις αρχές του 2018, καθιστώντας ακόμη δυσκολότερη την αποπληρωμή τους από τους καταναλωτές, οι οποίοι πιέζονται ασφυκτικά και από τα πρόσθετα φορολογικά βάρη.

Οι νέες επιβαρύνσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», είναι αποτέλεσμα της υποχρέωσης- και μνημονιακής- να επιστραφεί στη ΔΕΗ η δαπάνη που έκανε για υπηρεσίες κοινής ωφελείας την περίοδο 2012-2015. Αυτές αφορούν κυρίως την κάλυψη των αναγκών των μη διασυνδεδεμένων νησιών.

Το σχετικό ποσόν, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, ανέρχεται στα 715 εκατ. ευρώ, ενώ η ΡΑΕ που έχει αναλάβει να κάνει την εκκαθάριση του σχετικού λογαριασμού φέρεται να το “ψαλιδίζει” στα 375 εκατ. ευρώ. Η Ολομέλεια της ΡΑΕ συνεδρίασε χθες για να οριστικοποιήσει το τελικό προς ανάκτηση ποσόν, αλλά και να καταλήξει στον επιμερισμό του στα τιμολόγια σε ορίζοντα πενταετίας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει αποφάσεις, αφού βεβαίως λαμβάνει υπόψη της και το πολιτικό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative