Social Icons

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ)


1

Ο Τσίπη

Το τσοπανόσκυλο της φωτογραφίας είναι αρσενικό, στειρώθηκε 1/11/2016, το λένε "Τσίπη" και ζούσε χρόνια στη γειτονιά μου, στη Στυλίδα Φθιώτιδας, στις οδούς Περ. Θεοδώρου - Φίλωνος & Λαμίας. Το περιέθαλπτα - φιλοξενούσα στην οικία μου επί 6 μήνες.

 Ως αδέσποτο και "επιθετικό" όπως χαρακτηρίστηκε από μερικούς "πολιτισμένους" συμπολίτες μου, απομακρύνθηκε από τη Στυλίδα και "επανεντάχθηκε" από τους αρμόδιους του Δήμου Στυλίδας σε συνεννόηση με την Αγγέλα Μπαρτσιώκα πρώην Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας και μέλος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, στο Ελαιοτριβείο Καναπίτσα, στη γέφυρα Βελά κοντά στα χωριά Κουβέλα και Ράχες Φθιώτιδας, αρχές Μαϊου 2017.

Έκτοτε, ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ!

Παρακαλώ, όποιος έχει δει το τσοπανόσκυλο αυτό ζωντανό ή νεκρό, να επικοινωνήσει μαζί στο τηλέφωνο 6945680826 ή στο FB προφίλ Despoina Frona.

Ένας άλλος σκύλος, παρέα του "Τσίπη", ο "Επιθετικός" "ZORO" βρέθηκε στη γειτονιά, νεκρός από φόλα, στις 30-4-2017, ενάμιση μήνα μετά τη στείρωσή του. Ας μου πουν οι υπεύθυνοι της "επανένταξης" του "Τσίπη", ποιος τον παρέλαβε στο Ελαιοτριβείο Καναπίτσα, ποια ημέρα και ποιος είχε αναλάβει τη φροντίδα μετά; Εάν μετακινήθηκε -όπως ισχυρίζονται- γιατί δεν τον αναζήτησαν; Και για να μην αρχίσω να ρωτάω κι άλλα... Φιλόζωοι μην κλείνετε τα μάτια και μην αδιαφορείτε. Ας γίνουμε ΕΝΑ και ας βρεθούμε απέναντι σε τέτοιου είδους "επανεντάξεις" των αδέσποτων.
Κοινοποίησε κι εσύ αυτή τη δημοσίευση και βοήθησε να βρεθεί ο "Τσίπη" μας, ένας γίγαντας "μωρό" για όσους τον γνωρίζουμε.

Μη φοβάσαι, δεν θα σε δαγκώσει κανείς. Ρώτα, επέμενε, μάθε πού βρίσκονται τα αδέσποτα της πόλης σου, της γειτονιάς σου που φρόντιζες ΕΣΥ κάποτε και τώρα δεν υπάρχουν πουθενά.

Φιλοζωικά,

Λένα Αργυρίου

2

Ο Τσίπη  παίζει με τη Beauty

3

Ο Τσίπη παίζει με τη Beauty

Η Beauty παρέα με τον Τσίπη

Η Beauty παρέα με τον Τσίπη


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative