Social Icons

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ «ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ» - Διάθεση κάρτας μέλους


 Διάθεση κάρτας μέλους
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ «ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ»
“1982-2017” 35 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό στη ΣΤΥΛΙΔΑ


     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Διάθεση κάρτας μέλους

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Στυλίδας «ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ», συμπληρώνοντας  35 χρόνια ενεργού δράσης στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και έχοντας καταφέρει τους τελευταίους 30 μήνες να εντάξει  στην οικογένειά του  227 αθλητές, βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους συμπολίτες μας και τους απανταχού συμπατριώτες μας και φυσικά  σε όλους όσους   αγαπούν τον αθλητισμό, ότι πλέον παρέχεται η δυνατότητα ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ στήριξής του Συλλόγου μας, μέσω της εγγραφής - απόκτησης της κάρτας μέλους του Γ.Σ. ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ το κόστος της οποίας είναι μόνον 10 €.

Με αυτόν τον τρόπο όλοι πια μπορούμε να σταθούμε αρωγοί της προσπάθειας του μοναδικού σωματείου στην Στερεά Ελλάδα που διατηρεί ενεργά 7 τμήματα 
Άρση Βαρών – Στίβου - Μπάσκετ -Βόλεϊ – Χιονοδρομίας – Τοξοβολίας  και του νεοσύστατου τμήματος Κωπηλάσιας.  
Εκμεταλλευόμενοι τις σύγχρονες τεχνολογίες ο καθένας πια αν  επιθυμεί να στηρίξει τον Σύλλογό μας και τον αθλητισμό στην πατρίδα του, μπορεί να κάνει αίτηση εγγραφής εύκολα από όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεται επιλέγοντας το παρακάτω σύνδεσμο:     


ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ - ΒΟΗΘΑ  ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ

 Διάθεση κάρτας μέλους
Πληροφορίες για τα δικαιώματα των μελών μπορείτε να βρείτε επιλέγοντας τον σύνδεσμο εγγραφής.

Έντυπες αιτήσεις διατίθενται επίσης στα καταστήματα:
  • Κουρείο «Θανάσης Μπαλατσός» (Φαλάρων 5, Στυλίδα)
  • breakpoint – Υπηρεσίες Τεχνολογίας (Λαμίας 5, Στυλίδα)  
Η καταβολή του ποσού μπορεί να γίνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον ακόλουθο λογαριασμό, με χρήση πιστωτικής κάρτας (ο σύνδεσμος για πληρωμή εμφανίζεται μετά την υποβολή της φόρμας) ή με μετρητά κατά την παραλαβή της κάρτας (δεν ισχύει για κατοίκους εξωτερικού). Σε περίπτωση κατάθεσης παρακαλώ ενημερώστε μας στο gsfalara@gmail.com. Η έκδοση της κάρτας γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Λογαριασμός κατάθεσης Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR2901711170006117136060852
Δικαιούχος: Γ.Σ. ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ

Εκ του Δ.Σ. Φαλάρων

“1982-2017” 35 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό στη ΣΤΥΛΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative