Social Icons

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Συνελήφθη 34χρονος στο Λογγό Φθιώτιδας με δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (4) μέτρων


δενδρύλλια κάνναβης
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Κατασχέθηκαν συνολικά (12) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (4) μέτρων, καθώς και (2) μαχαίρια

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη προχθές (12-08-2017) το πρωί, 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντός περιφραγμένου ελαιοπερίβολου, σε ευρύτερη περιοχή του Λογγού Φθιώτιδας, καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (καλλιέργεια) και περί όπλων (κατοχή).

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση το ανωτέρω ελαιοπερίβολο, το οποίο προχθές το πρωί ο 34χρονος προσέγγισε και προέβη στην περιποίηση – πότισμα των δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε.

Από τον συγκεκριμένο χώρο, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (10) δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους από (1,5) έως και (3) μέτρων, ενώ σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (3,5) και (4) μέτρων αντίστοιχα, καθώς και (2) μαχαίρια μάχης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative