Social Icons

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Μαθητικό τουρνουά Μπάσκετ της ΚΝΕ, Κυριακή 3 Σεπτέμβρη


afissa
Η ΤΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ διοργανώνει Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη στις 5 μ.μ. στο Πάρκο Τσαλτάκη.
Η σημερινή κυρίαρχη πολιτική και οι συνέπειές της στη ζωή των νέων στερούν το δικαίωμα στην άθληση, μετατρέποντας το σε πολυτέλεια, σε ακριβοπληρωμένο και απρόσιτο εμπόρευμα. Θεωρούμε πως κάθε νέος έχει κάθε δικαίωμα στη δωρεάν άθληση ως απαραίτητο στοιχείο της ψυχικής και σωματικής υγείας. Θέλουμε το τουρνουά μπάσκετ να αποτελέσει ένα αγωνιστικό ραντεβού των νέων και του λαού της πόλης μας και κοινή φωνή διεκδίκησης για ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό με πλήρεις και ασφαλείς εγκαταστάσεις.

Ιδιαίτερα στην πόλη της Λαμίας όπου δεν έχουμε χώρους να αθληθούμε, καθώς είτε αναγκαζόμαστε να  πληρώνουμε σε ιδιωτικά γήπεδα είτε να παίζουμε σε γήπεδα που κινδυνεύει ακόμα και η σωματική υγεία  μας (στο γήπεδο στη Αλατόστρατα έπεσε το δοκάρι από το τέρμα στο κεφάλι μαθητή, τραυματίζοντας τον), θεωρούμε πως πρέπει να αυξηθεί η φωνή της διεκδίκησης χώρων αθλητισμού και ψυχαγωγίας..

Το Τουρνουά μπάσκετ γίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα, ενώ στην πόλη μας θα κορυφωθεί στις 9 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τσαλτάκη που θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα και μεταξύ άλλων, ομιλία από το Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και μεγάλο λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.


Για τη δήλωση συμμετοχής στο Τουρνουά καλέστε στο τηλέφωνο: 6979129265 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative