Social Icons

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Εύβοια: Σκότωσαν τον βιαστή της αδερφής τους - Το μεγάλο μυστικό του ήσυχου οικογενειάρχη!


1
Στο φως οι κρυμμένες αλήθειες που αναστατώνουν την Εύβοια και όχι μόνο. Ο βιασμός, το έγκλημα τιμής και το νέο ξεκίνημα σε μια υπόθεση που συνταράσσει...

Τον έπιασαν 13 χρόνια μετά για φόνο εκ προμελέτης και όχι μόνο. Ο λόγος για έναν 42χρονο Αλβανό, ο οποίος τα τελευταια 9 χρόνια ζούσε ήσυχα με τη γυναίκα του και τα δυο ανήλικα κορίτσια του, στο χωριό Πύργος της βόρειας Εύβοιας. Χθες το μεσημέρι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, τον συνέλαβαν μετά από τυχαίο έλεγχο, αφού διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ραδιοαγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Αλβανίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η δολοφονία είχε γίνει στην Αλβανία το 2001 και ο 42χρονος είχε καταδικαστεί το 2004 σε 16 χρόνια κάθειρξης, για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, καθώς και παράνομη κατασκευή και κατοχή στρατιωτικών όπλων και πυρομαχικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έγκλημα τιμής και ότι αυτός με τον αδελφό του σκότωσαν έναν συγχωριανό τους που είχε βιάσει την αδελφή τους. Οι κάτοικοι στο χωριό της βόρειας Ευβοίας, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια ο 42χρονος, είναι σοκαρισμένοι και κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη που ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες, χωρίς ποτέ να δώσει δικαιώματα.

2
Η είδηση της σύλληψής του, προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Όλοι προσπαθούσαν να μάθουν από τη γυναίκα του τι ακριβώς είχε συμβεί και έφτασαν οι αστυνομικοί, ενώ παράλληλα ρωτούσαν και για τα δύο τους παιδιά. Η γυναίκα έλεγε σε όλους πως δεν γνώριζε, για να πει τελικά στη συνέχεια σε κάποιους την αλήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες το στυγερό έγκλημα του 2001 είχε απασχολήσει έντονα τα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας, με τον δράστη να ομολογεί.

Όπως είχε πει σκότωσε τον άνθρωπο που φυλάκισε και βίαζε την αδερφή του. Εκείνη κάποια στιγμή κατάφερε να φύγει από το σπίτι που υπέφερε και να μιλήσει στον αδερφό της, για τα όσα βίωνε. Δεν είχε πάει στην αστυνομία. Το έγκλημα τιμής ήταν θέμα χρόνου. Μετά την καταδίκη του, ο 42χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί βρέθηκε στην Ελλάδα, για ένα νέο ξεκίνημα της ζωής του.

Όλα αυτά τα χρόνια που ζούσε στην Εύβοια ήταν ένας ήσυχος και ευγενικός οικογενειάρχης. Κανείς δεν έκανε δεύτερες σκέψεις για εκείνον. Πλέον το ξεχασμένο έγκλημα που διέπραξε επανέρχεται στο προσκήνιο, με τη σχετική είδηση να απασχολεί τις τελευταίες ώρες και τα ΜΜΕ της Αλβανίας.

Πληροφορίες:

lamiareport.gr
newsit.gr
logiastarata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative