Social Icons

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΤΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑ


1
 Λαμία, 31.07.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 29/7/2017 ημέρα Σάββατο ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Βέττας επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες Αχινού και Ραχών του Δήμου Στυλίδας, με αφορμή τις καταστροφές που προκάλεσε η έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε την Πέμπτη 27/7/2017 στις περιοχές Αχινού, Ραχών, Αχλαδίου, Σπαρτιάς και Παλαιοκερασιάς.

Οι καταστροφές που προκλήθηκαν σε ελαιοπερίβολα κυρίως, αλλά και σε υποδομές είναι εμφανείς και σημαντικές. Μετά την άμεση αντίδραση του Δήμου Στυλίδας να αναγγείλει τις ζημιές και την πάροδο 15 ημερών, που είναι η απαραίτητη περίοδος για να καταθέσουν οι παραγωγοί τις δηλώσεις τους, θα πρέπει ο ΕΛΓΑ να κινηθεί άμεσα έτσι ώστε να καταγραφούν οι ζημιές.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Βέττας με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αθανάσιο Ζανιά και τη διευθύντρια του τοπικού ΕΛΓΑ κα. Κουρουνάκου τους έθεσε την αναγκαιότητα της άμεσης αντίδρασης του Οργανισμού, ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά όπου η καρποφορία στον ελαιώνα μας είναι ιδιαίτερα υψηλή, όπως και οι υποχρεώσεις των αγροτών μας, με σκοπό την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποζημίωσή τους.
2
3

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΤΤΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative