Social Icons

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Πυροβολισμός και βάναυση κακοποίηση ζώων στην Λαμία


skilos Χτυπημένο με σκάγια από κυνηγετική καραμπίνα βρέθηκε το σκυλάκι των φωτογραφιών.Ο ασυνείδητος κυνηγός το πυροβόλησε στο πόδι από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα τα σκάγια να διασπαρούν στο σώμα του άτυχου ζώου,κυρίως στο πόδι.
Στο ίδιο μέρος,και συγκεκριμένα στην Νότια Λαμία κοντά στο σούπερ μάρκετ Γαλαξίας βρέθηκε βασανισμένος άλλος ένας αδέσποτος σκύλος δεμένος στον λαιμό με σύρμα τόσο στενό ώστε να κοπεί η τραχεία του.Και τα δυο ζώα έλαβαν ιατρική φροντίδα και περίθαλψη.

Δεν γνωρίζουμε αν τα δυο περιστατικά βάναυσης κακοποίησης συνδέονται αλλά δημιουργούνται υποψίες πως στην περιοχή περιφέρεται κάποιος ανάλγητος "άνθρωπος" που χαίρεται προφανώς να βασανίζει ζώα εκτονώνοντας τα βίαια ένστικτά του σε αθώα και ανυπεράσπιστα θύματα.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταγγέλλει αυτές τις πράξεις και γνωρίζοντας πως η κακοποίηση ζώων αποτελεί τον προθάλαμο για βίαιη συμπεριφορά και κατά ανθρώπων θα προβεί σε όλες εκείνες τις νόμιμες ενέργειες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη και την παραδειγματική τιμωρία του.

Για τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας

Η Πρόεδρος
Έφη Γρίβα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative