Social Icons

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Το Φεστιβάλ Παιδιού Ραχών κλέβει τις εντυπώσεις!


Φεστιβάλ Παιδιού
Το 1ο Φεστιβάλ Παιδιού Ραχών ξεκίνησε πολύ δυνατά με εκατοντάδες παιδιά να συμμετέχουν στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων!

Η αρχή έγινε το Σάββατο με έναν πολύ όμορφο Ποδηλατικό Γύρο στις Ράχες με τους μικρούς ποδηλάτες να καταλήγουν στο NISI Πολυχώρος όπου έφτιαξαν και δοκίμασαν παγωτό στην Ημέρα Παγωτού!
Την Κυριακή το πρόγραμμα είχε Raches4Life Αγώνες Στίβου με τρέξιμο, σφαίρα και μήκος, τη Δευτέρα χορογραφία με Zumba Kids και την Τρίτη έναν πολύ μεγάλο αγώνα SURVIVOR στη νέα απίστευτη πίστα του NISI Πολυχώρος, όπου περισσότερες από 10 ομάδες διαγωνίστηκαν και το θέαμα ήταν μοναδικό!

Το Φεστιβάλ Παιδιού όμως δε σταματάει εδώ, έχει ακόμη αρκετές υπέροχες δράσεις!

Σήμερα, Τετάρτη, στις 20.30 η παιδική σκηνή Ονειροβάτες θα βρίσκεται στο NISI Πολυχώρος παρουσιάζοντας το κουκλοθέατρο ''Φον Ποντικάκης''.

Την Πέμπτη στις 19.00 οι μικροί μας φίλοι μπαίνουν στην κουζίνα και μαθαίνουν να φτιάχνουν γλυκά σε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής από τη La Mia Stevia!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Την Παρασκευή στις 19.00 το οικοτροφείο ΕΠΑΨΥ Λαμίας προσφέρει εργαστήριο ζωγραφικής και κατασκευών για μικρούς και μεγάλους.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Το Σάββατο στις 19.00 έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την εθελοντική ομάδα Χείλια Χαμόγελα από την Αθήνα, η οποία θα μας διασκεδάσει με παιχνίδια μνήμης και αυτοσχεδιασμού, ενώ την Κυριακή στις 18.00 το πρόγραμμα τελειώνει με ένα μεγάλο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το NISI Πολυχώρος στο 22380 31809.

1
2
3
4
5

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative