Social Icons

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Δήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Λαμιέων


Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Λαμιέων


ΔΗΛΩΣΗ


( Για το Δ.Σ που διεκόπη )


Η εμμονή της δημοτικής αρχής στην ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων ήταν εμφανής στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με απόλυτο τρόπο απέρριπτε πολύ λογικές και ρεαλιστικές προτάσεις, που απέτρεπαν την απόλυση των συμβασιούχων και την ιδιωτικοποίηση, που είναι εντελώς ασύμφορη για το λαό της Λαμίας.


Φυσικό επακόλουθο ήταν η αγανάκτηση των συμβασιούχων, που παραβρίσκονταν και παρακολουθούσαν την συνεδρίαση με τις οικογένειες τους, με έκδηλη αγωνία και ανησυχία για το αύριο.
Αντέδρασαν καταλαμβάνοντας την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, διαμορφώνοντας συνθήκες διακοπής της συνεδρίασης.

Η ΛΑΙΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, στήριξε και στηρίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων που παλεύουν να εξασφαλίσουν το δικαίωμα τους να δουλέψουν και να ζήσουν.
Θεωρεί πως ο αγώνας τους είναι υπόθεση όλου του λαμιώτικού λαού, που πρέπει να προστατεύσει το δημόσιο χαρακτήρα της αποκομιδής των απορριμμάτων, αντιστεκόμενος φυσικά και στις απολύσεις, που στέλνουν στην ανεργία και την ανέχεια 47 οικογένειες της πόλης.

Απευθυνόμαστε στον κ Δήμαρχο και τον καλούμε να αντιληφθεί τις ευθύνες του και να αλλάξει στάση. Να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των συμβασιούχων στην καθαριότητα Εδώ και τώρα.
Να φροντίσει για την υπογραφή νέων συμβάσεων από τους εργαζόμενους.
Να διακόψει την διαδικασία ιδιωτικοποίησης και να επανέλθει στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κάνοντας έστω αυτό που οι περισσότεροι Δήμοι ης Χώρας κάνουν.

Δημοτικός Σύμβουλος ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
Χρονάς Τάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative